Šarić preoteo posao italijanskoj mafiji

Srpski narko-bos Darko Šarić uspeo je u poslu s kokainom da sa ovog tržišta istisne i najmoćniju kalabrijsku mafijašku organizaciju ''Ndrangetu''.
Srpski narko-bos Darko Šarić uspeo je u poslu s kokainom da sa ovog tržišta istisne i najmoćniju kalabrijsku mafijašku organizaciju ''Ndrangetu''. Naime, italijanska policija je sinoć u sklopu akcije "Balkanski ratnik" uhapsila 80 osoba za koje se sumnja da su povezane sa odbeglim Šarićem.

Kako prenosi "Blic", "Ndrangeta" je do pre dve godine tradicionalno držala primat u trgovini drogom, da bi se 2008. pojavio Šarićev klan koji je boljim kvalitetom i nižom cenom kokaina brzo uspeo da istisne italijansku mafiju sa tržišta.

Akcija hapšenja koja je počela prošle noći planirana je i sprovedena u saradnji italijanske Direkcije i srpskog Specijalnog tužilaštva, a na osnovu informacija Bezbednosno-informativne agencije, koja je i pokrenula akciju “Balkanski ratnik”.

U srpskoj policiji veruju da se Darko Šarić i Goran Soković, koji su u Srbiji optuženi kao organizatori kriminalne grupe, i dalje kriju u Crnoj Gori, a tamošnja policija se nije oglašavala povodom akcije.

  • Pljevljak

    17.11.2010 11:54
    tržište
    "2008. pojavio Šarićev klan koji je boljim kvalitetom i nižom cenom kokaina brzo uspeo da istisne italijansku mafiju sa tržišta" Kakav menadžer i ekonomista, predlažem Darka za ministra ekonomije.

    Inače, ovakav posao je apsolutno nemoguć bez podrške vrha vlasti u Srbiji i Crnoj Gori. Ako bi Šarić progovorio, pola političke top elite bi završilo u zatvoru.

    Ili će se kriti ili će ga ubiti kao zeca, kao što uradili sa dvojicom vođa zemuskog klana prilikom hapšenja, smešno...

    Dok je tekla lova, svima je bilo lepo, svi su ćutali.
  • dejan

    17.11.2010 11:15
    Bravo nasi! Uvek smo bili bolji od italijana! A i da se zna da smo lider u regionu!
  • 17.11.2010 06:58
    Naravno da se nije oglasavala crnogorska policija jer u tom slucaju direktno bi bili povezani kako sama policija tako i ostali u vlasti sa slucajem narko-prodavc droge..sada imaju druge probleme, kako od-njih samih- postenih gradjna bar malo udaljiti ovog kriminalca/ce

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti