Deo Mosta slobode zatvoren zbog radova, čeka se tender

Saobraćajni znaci uz krajnju desnu traku Mosta slobode iz pravca Mišeluka postavljeni su zbog oštećenja, a radovi kojima će se oni sanirati čekaju završetak tendera.

Kako su za 021.rs naveli u Upravi za građevinsko zemljište i investicije (UGZI), na Mostu slobode postoje evidentna oštećenja koja je neophodno sanirati, a koja se odnose na deo pešačkih staza i ivičnjaka.

"Stručne službe su obišle lokaciju i konstatovale vrstu i obim oštećenja. Na osnovu toga je urađen projekat tehničkog regulisanja saobraćaja i 9. februara je postavljena privremena saobraćajna signalizacija. Trenutno su u toku aktivnosti na pokretanju javne nabavke za najpodobnijeg izvođača radova, a nakon sprovođenja ovog postupka, izvođač će biti uveden u posao", navode u UGZI-ju.

U Upravi kažu i da za vreme trajanja radova nijednog momenta neće biti obustavljen saobraćaj na celom Mostu slobode, već će biti zatvorena samo jedna saobraćajna traka, što neće remetiti odvijanje saobraćaja.

  • ufff

    09.03.2017 11:31
    Novosadjanima zatvoris zaustavnu traku koja nema nikakvog uticaja na odvijanje saobracaja a oni panicno koce i prave zabunu i zbrku u voznoj i preticajnoj traci ("srednjoj" i "levoj")...
    Mnogo ste pogubljeni dragi moji sugradjani.
  • tNt

    09.03.2017 10:30
    1.maj je blizu
    "U Upravi kažu i da za vreme trajanja radova nijednog momenta neće biti obustavljen saobraćaj na celom Mostu slobode, već će biti zatvorena samo jedna saobraćajna traka, što neće remetiti odvijanje saobraćaja."
    Aha... ali onda dolazi 1. maj a nešto sumnjam da će posao do tada biti završen... E, onda će saobraćaj biti poremećen za sve dane pre toga a i sigurnost pešaka koji se budu vraćali iz Kameničkog parka će biti na najvišem nivou (da ne navodim razloge). Ali nema veze... Napredujemo svakog dana u našem Gradu.
    Eto... samo mali doprinos "gazdama" da razmišljaju malo... da vide dalje od svog nosa. Ako su to uopšte u stanju.
  • Perica

    09.03.2017 10:24
    #####
    Sva sreća,izbori su blizu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti