Jezičke radionice u Američkom kutku, prijava u toku

Novi ciklus jezičkih radionica namenjenih svima koji planiraju da putuju, rade ili studiraju u Americi ili nekoj drugoj stranoj zemlji, počinje od utorka 21. marta u Američkom kutku.
Na zanimljiv i kreativan način učesnici će raditi na svakodnevnoj komunikaciji uz upoznavanje sa američkom kuturom kroz idiome i fraze iz neformalnog govora.
 
Ukoliko želite da usavršite vašu verbalnu komunikaciju i oslobodite se treme, pridružite se radionicama koje će voditi Sofija Simić, profesorka engleskog jezika koja je kroz program FLEX provela godinu dana u SAD.
 
Radionice će se održavati jednom nedeljno u trajanju od 90 minuta, utorkom od 10.30h i petkom od 16.30h, pri čemu je prilikom prijave potrebno odabrati termin i pridržavati ga se prilikom dolaska.
 
Najviše 15 učesnika može da pohađa radionicu po terminu. Prijave traju do 19. marta, putem sajta www.americancorners.rs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.