Sajam opreme za ribolov i boravak u prirodi od četvrtka na Novosadskom sajmu

Sajam opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi "Fishing show & outdoor world", održaće se od četvrtka, 16. marta do nedelje, 19. marta u Hali 1 i na otvorenom prostoru Novosadskog sajma.
Na sajmu će se predstaviti više od 80 izlagača.
 
Na otvorenom delu Sajmišta biće organizovan sportsko rekreativni park za sve od 7 do 77, u okviru kojeg će, između ostalog, biti prezentovani i ekstremni sportovi. Posetioci će biti u prilici da se oprobaju na Fitnes poligonu i takmičenju ili u potrazi za blagom. Biće postavljen i Zip lajn, kao i veštačka stena za penjanje, poligon za streličarsvo i poligon spretnosti u vožnji bicikla. "Fishing Show" će biti prilika i za abzel spuštanje sa visine, prezentaciju BMX vožnje, promociju i demonstraciju veslanja. Biće organizovana i biciklistička trka za decu, a glavna nagrada je bicikl. 
 
Zainteresovana deca, uzrasta od 9 do 13 godina, od Kajak kanu kluba Vojvodina dobiće na poklon dobiti mesec dana besplatnih treninga, dok je Veslački klub "Danibius 1885", za osnovce i srednjoškolce, pripremio 30 dana besplatne obuke veslanja.
 
Ribolovce očekuju i predavanja i edukacije, svakodnevno organizovane na bini u Hali 1. Oni koji se ribolovom bave rekreativno imaće priliku da učestvuju na interaktivnim tribinama Ribolovačkog saveza Vojvodine, na kojima će biti predstavljena analiza ribljeg fonda na rekama u Vojvodini, kao i nove zakonske regulative. Savez sportskih ribolovaca Srbije priprema edukacije i predavanja, a teme će biti novi Zakon o sportu, antidoping, novi Pravilnik svih disciplina, protokol prijema u članstvo Saveza, stručno osposobljavanje za rad u sportu...
 
Za posetioce sa kupljenim ulaznicama organizovana je Poklon-igra, u kojoj ih očekuju vredne nagrade. 
 
Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 200 dinara, dok karte za kolektivnu posetu (pet i više ljudi) koštaju 150 dinara po osobi.
 
U subotu, 18. marta je Porodični dan. To znači da roditelji sa decom do 16 godina na Sajam ulaze kupovinom jedne karte za 200 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.