Karta za koncert benda Repetitor za kupce u knjižari BoBo

Svi koji kupe knjigu ili nešto iz gift programa knjižare BoBo u vrednosti od 500 dinara, osvojiće kartu za koncert grupe Repetotir koji će se održati u subotu, 25. marta, u klubu Kvoter.
Knjižara se nalazi u Svetozara Miletića 45. Saznajte više o bogatoj ponudi na sajtu knjižare BoBo. Pogledajte asortiman knjižare i naručite preko interneta.
 
Beogradski punk-rock-stoner trio Repetitor se nakon odlične prošle godine, tokom koje je odsvirao oko 50 koncerata u preko 15 zemalja, sprema za novu evropsku turneju koja će započeti u subotu, u klubu Kvoter.
 
Prošlo je skoro godinu i po dana od njihovog poslednjeg susreta sa novosadskom publikom, pa bend jedva čeka ovaj koncert.  
 
"Od kad postojimo, publika u Novom Sadu je uz nas i obožavamo da sviramo tu, a sad još imamo i novi album koji ćemo da predstavimo. Obratite pažnju na mladi trio koji nastupa pre nas. Klotljudi su nov bend, još uvek bez izdanja, koji smo nedavno gledali uživo i zvali ih da sviraju sa nama. Pomoći će nam da oljuštimo boju sa plafona sledeće subote u Kvoteru", kaže Boris Vlastelica iz Repetitora pred koncert u Novom Sadu.
 
Ulaznice po promotivnoj ceni od 500 dinara su već rasprodate. Od danas je njihova cena u pretprodaji 700 dinara i mogu se kupiti na prodajnim mestima Gigstixa, a iste možete i rezervisati putem mejla office@rocksvirke.com slanjem imena i prezimena, broja telefona. Na sam dan koncerta cena ulaznice iznosiće 800 dinara.
 
Predstojeća turneja za sada obuhvata 23 koncerta u 9 zemalja: pored Novog Sada i Beograda, na spisku su Amsterdam, Roterdam, Hamburg, Minhen, Beč, Berlin, Budimpešta, Segedin, Bremen, Oberhauzen, Maribor, Krakov, Škofja Loka, Leiden, Zabok, Orfű, Orahovica, Šafhauzen, Kragujevac, Hum na Sutli i Zagreb. 
 
Singl Repetitora "Suženi snovi" sa novog albuma "Gde ćeš" u međuvremenu je puštao BBC Radio 6, a bend je nedavno uživo izveo ovu pesmu u emisiji "Tri boje zvuka" na Radio-televiziji Srbije. Dugoočekivani, treći album "Gde ćeš", Repetitor je objavio 18. oktobra prošle godine, za slovenačku izdavačku kuću Moonlee Records.  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti