FOTO: Naredne nedelje završetak obnove dela Kaća

Sanacija saobraćajnih površina u radnoj zoni u naselju Kać trebalo bi da bude gotova sledeće nedelje.
Radi se Ulica Delfe Ivanić, koja je veza između puta M-7 Novi Sad - Zrenjanin i ulaska u Kać iz drugog pravca. Ova ulica je rađena po zahtevu građana, odnosno MZ "Kać". 
 
"Karakteristična je po tome da se u većem delu tu nalaze i privrednici, ne samo domaćinstva i naznačeno je da je nedovoljno i nekvalitetno uređena. Za nekoliko dana, kada svi radovi budu završeni, to će biti jedna moderna, potpuno rekonstruisana saobraćajnica sa kolovoznom trakom, biciklističkom stazom i trotoarom", rekao je prilikom obilaska radova gradonačelnik Miloš Vučević.
 
 
Rekonstrukcija Ulice Delfe Ivanić ukupne dužine od oko 895 metara obuhvatala je izgradnju asfaltnog kolovoza širine pet metara, biciklističke staze širine dva metra i trotoar širine 1,60 metara. 
 
Za sada je izgrađena kolovozna konstrukcija sa obostranim oivičenjem i radi se habajući sloj, iskopani su upijajući kanali, izgrađena pešačka i biciklistička staza i u toku je postavljanje saobraćajne signalizacije. 
 
 
Radove su finansirali Republika i Grad, a vrednost radova je 37,5 miliona dinara. 

Teme

Kać
  • Nikola

    24.03.2017 10:10
    PUT
    Lepa vest, svaka cast. Bilo bi lepo kada bi se završio i put Gospodjinci - Kac.
  • SrBin

    23.03.2017 14:59
    A onih 50 takmetara sto su ne zavrseni i nikada nece ni biti?
  • YU

    23.03.2017 14:54
    Jači od države
    A, zašto se pešačka i biciklistička staza prekida ispred pojedinih objekata? Ko je to jači od države?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti