Jeremić: Novi Sad najdrastičniji primer otimanja vlasti

Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je da je Novi Sad jedan od najdrastičnijih primera otimanja vlasti i nipodaštavanja izborne volje građana.

On je podsetio da se to desilo u jesen 2012. godine, nekoliko meseci posle lokalnih izbora, a sve pod parolom novog izraza u političkom rečniku - "prekomponovanje vlasti".

- Zbog toga na ovim predsedničkim izborima svi zajedno moramo da se odupremo pokušajima izborne krađe. Prvi korak u odbrani od ovoga je osvešćavanje naših prijatelja i poznanika da je neophodno da svi izađu na izbore i glasaju po svojoj volji. Taj dan moramo pokazati da nas ima više od njih - kazao je Jeremić dodavši da Novi Sad nije bio jedini i da se taj proces paralelno dešavao u mnogim mestima Srbije.

On je rekao i da se nada da će Novi Sad ponovo zauzeo mesto koje mu pripada, mesto lidera razvoja Srbije.

Jeremić je u sklopu predizborne kampanje održao sastanak u Novom Sadu sa ljudima iz različitih branši, a razgovarali su o problemima koji sprečavaju efikasniji i uspešniji rad i stvaranje boljih rezultata, kao i o načinima kako ti problemi mogu da se prevaziđu.

  • u prolazu

    24.03.2017 22:50
    samo jako
    Prvo je bilo prekomponovanje, a onda je usledilo i upodobljavanje, šta god to značilo, iste te vlasti, i dođosmo do situacije da su izborni "protivnici" velikog vođe njegovi koalicioni partneri! Nekima je i sama SNS skupljala potpise, jer su u koaliciji sa 0,4% glasova u NS i potpisima uže rodbine!
    Ništa nije bolji ni VEEEEELIKI borac za Vojvodinu! Što je veći, više galami, a manje se bori. masa x ubrzanje = ?
    I Sunđer-Bob bi trebao da bude dosledan i ovo isprati do kraja, bez praznih parola i floskula!
    Ili je ovde usput naleteo!?

    Sirotinja će da uzvrati!
  • rade

    24.03.2017 21:29
    Od onako kulturnog i cistog grada, napravise tesku seljanu punu sljama i prljavstine!
  • msp

    24.03.2017 12:44
    čuj njega
    Ajd ne s**i života ti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.