Počinje nova NS bike sezona

"NS bike" sezona, sedma po redu, počeće danas, 3. aprila.
Svi zainteresovani moći će da koriste bicikle, raspoređene na 12 biciklističkih stanica. Stanice su automatizovane, što znači da je iznajmljivanje bicikala omogućeno 24 sata.
 
Novi korisnici se mogu registrovati na blagajni Preduzeća u Ulici Filipa Višnjića 47, kao i na "NS bike" stanici kod Spensa, radnim danima i subotom od 9 do 16 časova. Registracija podrazumeva izradu čipovane korisničke kartice po ceni od 500 dinara, što omogućava iznajmljivanje bicikala po ceni od 20 dinara za sat vremena, odnosno 100 dinara za ceo dan.
 
Uskoro bi trebalo da bude otvorena i 13. biciklistička stanice, koja će se nalaziti na Futoškom putu, prekoputa kasarne "Dr Arčibald Rajs".
  • Šole

    03.04.2017 23:25
    sole21@gmail.com
    Ideja je super, ali na žalost te jadne bicikle niko ne održava, RASPADAJU se... potpuno su zarđali, pedale otpale, osovine iskrivljene, tuga...
  • Lajavi

    03.04.2017 11:10
    @Marko
    Loše održavanje bicikala a ne biciklova.
  • ferrero

    03.04.2017 10:32
    Odrzavanje
    Ovo je jedna od najboljih stvari u gradu, volela bih da ima vise stanica i recimo aplikacija preko koje bi se moglo proveriti gde ima koliko bicikala, jer se desava da hoces da vratis bicikl na neku od stanica, a da je ona skroz popunjena... Takodje, bicikli su prosle godine bili u bas losem stanju, nadam se da su ih preko zime malo okrpili :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti