Svečano otvorena dva šaltera i bankomat u Begeču

Banka Poštanska štedionica otvorila je danas dva šaltera i bankomat u Begeču.
"Ovo je nastavak aktivnosti od prošle godine, kada smo započeli širenje na teritoriji Vojvodine. Sutra je otvaranje ekspoziture na Klisi, a planirana su otvaranja i u Kuli, Sivcu, Apatinu, Inđiji, Sečnju..", rekao je direktor regionalnog centra Novi Sad Poštanske štedionice, Desimir Blašković.
 
Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada, Dejan Mandić, naveo je da se novi šalter otvara na zahtev stanovnika Begeča, koji će moći da koriste usluge Banke i subotom, dok će bankomat raditi 24 sata.
 
"Za sve usluge Banke građani Begeča sada ne moraju da putuju u Futog ili Novi Sad, a verujem da će ovo najviše značiti poljoprivrednicima", rekao je Mandić.
 
Otvaranju šalter sale prisustvovali su i predsednik Izvršnog odbora Poštanske štedionice, Bojan Kekić i savetnik premijera Srbije, Dragan Glamočić.
  • Dejan

    01.10.2018 11:30
    Rentabilnost
    za mesto kao Begeč velika i bitna stvar, a za banku sigurno nije rentabilno, zato strane banke mala mesta zaobilaze, a problem je kako će i opstati Poštanska štedionica ako krene da otvara u manjim mestima po dva šalterska mesta
  • Kać

    30.03.2017 07:15
    Lud, ludji, najludji
    Ovo je stvarno jako važna vest i veliki napredak za Begeč da zaslužuje svečano otvaranje. To je otprilike isto kao kad moja supruga otklopi lonac sa kuvanim pasuljem.
  • rale

    29.03.2017 20:29
    zbogom pameti
    nemože čovek verovati šta sve može da se pročita u komentarima,Šta sada ima nečeg lošeg u tome što je otvorena poštanska štedionica,Za te mozgove važi ono pravilo "što gore stim bolje"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti