Kupovinom bedževa na Fruškogorskom maratonu pomažete lečenju Borka Ninića

U okviru Fruškogorskog maratona, u subotu, 22. aprila, organizuje se humanitarna akcija za prikupljanje novca za lečenje tridesetjednogodišnjeg Borka Ninića, koji boluje od cerebralne paralize.
Kupovinom bedževa na Fruškogorskom maratonu pomažete lečenju Borka Ninića
Foto: 021.rs
Organizatori akcije pozvali su učesnike maratona i sve ljude dobre volje da podrže akciju kupovinom bedža.
 
"Na Fruškogorskom maratonu, šetajte, trčite, uživajte i pauzirajte da biste kupili bedž na promotivnim štandovima koji se nalaze na dve lokacije: KT TV Toranj i KT Letenka. Kupovinom ovog bedža, namenski dizajniranog za ovu priliku, podržavate humanu akciju", poručuju organizari.
 
Novac se prikuplja i u okviru akcije "Budi human – Aleksandar Šapic", uz podršku Planinarsko-smučarskog društva "Železničar", koje stoji iza Fruškogorskog maratona. 
 
Borko ne govori, koristi invalidska kolica, a jedini vid sporazumevanja su mimika i pokreti glavom. Ima očuvane intelektualne sposobnosti.
 
On je već duže vreme korisnik Dnevnog boravka za telesno-invalidna lica, a zahvaljujući defektolozima, koji su u njegovom okruženju, Borko je korisnik asistivne tehnologije koja je osmišljena za poboljšanje funkcionisanja osoba sa invaliditetom. Međutim, ta asistivna tehnologija mu je neophodna i u kućnim uslovima kako bi mogao da se sporazumeva sa ocem i mlađim bratom.
 
Ko želi, Borku može da pomogne i porukom sadržaja 260 koju će poslati na 3030, ali i uplatom na dinarski i devizni račun, kao i uplatom na linku e-doniraj.
 
Cena poruke je 200 dinara, a PDV se ne naplaćuje. Dinarski račun koji je na raspolaganju je 160-463498-77 i devizni 00-540-0001949.9, kao i IBAN račun RS35160005400001949991.
  • Pera

    21.04.2017 09:00
    Lepa akcija, podrzavam. Treba biti solidaran kada je nekome tesko.
    Ono malo sto prilozimo mnogo znaci osobi u potrebi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti