Popravka klupa na Keju čeka tender

Oštećene klupe na Keju biće popravljene kada Uprava za komunalne poslove završi tender i odabere preduzeće koje će održavati urbani mobilijar, potvrđeno je za 021.rs u Gradskoj kući.
Popravka klupa na Keju čeka tender
Foto: 021.rs

U gradskoj vlasti su naveli da su upoznati sa time da su nedavno oštećene klupe koje su se nalazile na Keju, kao i da ovo nije prvi put da se tako nešto dešava.

"Stručne službe Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije upoznate su sa situacijom na terenu. U pitanju je pokušaj izmeštanja četiri klupe, koje su po našem nalogu sada i uklonjene. Sporadično se dešavaju ovakvi pokušaji i često se namerno uništavaju klupe na predmetnom lokalitetu, a sve to kao posledica vandalskog ponašanja. U cilju da se što pre pristupi sanaciji oštećenih klupa, u najskorijem vremenskom periodu, čim se steknu uslovi i Gradska uprava za komunalne poslove potpiše ugovor sa najpodobnijim izvođačem, koji će raditi na poslovima održavanja urbanog mobilijara, UGZI će izdati nalog da se i ove reprezentativne klupe saniraju",  kažu u Upravi za 021.rs.

U toj upravi dodaju i da se svakodnevno susreću sa vandalizmom i uništavanjem urbanog mobilijara i da se pored redovnog održavanja, obilaženja lokacija, sanira šteta uzrokovana vandalizmom. Kako navode, skoro je nemoguće da stignu da poprave sve ono što je uništeno, s obzirom na to da je šteta svakim danom sve veća.

Lokalna vlast zato ponovo apeluje na građane da vode računa o gradskoj imovini, da je čuvaju, adekvatno koriste i da ne uništavaju klupe, kante i drugi urbani mobilijar, kako bi što duže služio svojoj nameni.

  • Vladimir

    24.04.2017 19:02
    Hm
    Bolje da poprave Dugin most, jer CE zbog korozije poceti da puca.
  • Šetačica

    24.04.2017 09:54
    neudobne klupe
    Klupe su neudobne. Ne znam kako da sednem jer uvek klizim i naslon nije pod dobrim uglom, nekako poluležeći. Dajte klupe pod uglom od 45 stepeni.
  • Pedja

    22.04.2017 21:01
    Greska
    Eto bas ove sto nadjose su novosadski majmuni tu rodjeni huligani odrasli i ostali.Tako igrom slucaja nisu dodjosi uradili to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti