FOTO: Sneg obarao drveće na Fruškoj gori

Nacionalni park "Fruška gora" upozorio je vozače da obrate pažnju na putevima preko Fruške gore zbog oborenih stabala.

Kako su naveli, netipični vremenski uslovi za april, odnosno snežne padavine, doveli su do obaranja stabala od kojih su neka pala i na puteve.

Službe Nacionalnog parka rade na uklanjanju stabala i granja, kao i na saniranju štete, a vozačima se savetuje oprez.

  • maki

    22.04.2017 18:48
    istina
    licno sam juce prolazio putem kroz frusku goru i nije u pitanju nedozvoljena seca drveca,koje i sam ne podrzavam,vec je sneg napadao na grane i uopste nije bezbedno prolaziti tuda autom,morao sam sam da sklanjam palu granu koja je stajala na sred puta,ceo put kroz frusku goru je bio prilicno neprijatan i treba da bude sramota ljude koji BI TREBALI da vode racuna o prohodnosti puteva.
  • Milun

    21.04.2017 22:23
    Ma ajte...
    Ljudi ne budite naivni! Svakodnevno sam u Nacionalnom parku Fruska gora i vidim da su jos pre vise od mesec dana poceli na veliko da seku drvece i to vrlo neplanski!! Ovo je samo izmisljen povod da bi imali opravdanje. Pa nisu sad za ova dva dana pale tolike kolicine snega i bile tolike nepogode da su rusile drvece. Svako ko se proseta malo po sumi moze da vidi da se drva seku na veliko. Ne pamtim da su ikada ovako rano i u ovlikoj kolicini krcili sumu!!!
  • Pješak sa j

    21.04.2017 17:41
    Šta reći za tekve?
    E, sad Fruškogorski Maraton je zakazan, i NIJE otkazan.
    Pošto neko hoće da uzme neke pare za to sada, a ne KASNIJE.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti