Vrtlari apsolutni šampion Međunarodnog poljoprivrednog sajma

Firmi Vrtlari DOO iz Malog Iđoša, dodeljeno je 12 zlatnih medalja kao i nagrada šampiona kvaliteta u grupi proizvoda od voća i povrća za pekmez od šljiva, slatko od dunja sa orasima i sok od paradajza sa celerom na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.
Vrtlari apsolutni šampion Međunarodnog poljoprivrednog sajma
Foto: 021.rs
Sve ove nagrade krunisane su velikim šampionskim peharom za kvalitet proizvoda.  
 
Vrtlari će nastupati na Sajmu od 13. maja i ovim putem pozivaju sve građane da ih posete na štandu u Master Sali i uvere se u kvalitet proizvoda. 
 
Firma Vrtlari je porodična firma iz Malog Iđoša sa dugom tradicijom u proizvodnji voća i povrća. Radi kao poljoprivredno gazdinstvo već 10 godina, a pre dve godine prerasla je u porodičnu firmu i započet je projekat proširenja proizvodnje i prerade visokokvalitetnog povrća i voća koje sami uzgajaju. Danas imaju paletu visokokvalitetnih proizvoda: džemova od maline, kajsije i smokve, pekmeza od šljiva, sok od paradajza u pet varijanti, premijum ajvara u blagoj i ljutoj varijanti.
 
Ono što ih izdvaja od konkurencije je potpuna kontrola proizvodnje, od zasada do finalnog proizvoda, što pre svega znači zdrav finalni proizvod. Zato je izabran slogan "Sa plantaže, na stalaže“ kao garancija kupcima da dobijaju vrhunski proizvod po tradicionalnoj recepturi i kontrolisanim sirovinama, od njive do teglice. 
 
Pogon je smešten u Kucuri. Opremljen je najsavremenijom opremom, nabavljenom delom od sopstvenih sredstava, delom iz subvencija i kredita. Iako je pogon za proizvodnju savremen, odlučili su se za koncept tradicionalne proizvodnje da bi se dobio vrhunski proizvod. Tehnologiju koriste  za bezbednost, kontrolu  i kapacitete, a recepturu za očuvanje vitamin i mineral kao i prirodnog procesa proizvodnje koji podseća na proizvode iz kućne radinosti.  
 
To je tržište prepoznalo i kupci su ljudi koji vode računa o ishrani i imaju istančan ukus. Najveći kompliment na degustacijama koje organizuju je kada kupac kaže da ga džem ili ajvar vraćaju u detinjstvo i tradicionalnu kućnu izradu ovih proizvoda. Imaju odličnu saradnju sa stručnjacima Univerziteta u Novom Sadu koji pomažu savetima ali i kontrolišu finalne proizvode. Ovakav način rada prepoznat je šampionskom titulom ali i sve većom potražnjom za proizvodima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. 
  • konzument

    22.04.2017 08:39
    Nije reklama , imaju dobre proizvode . Preporuka svakom.
  • Gurman

    21.04.2017 22:14
    Moram da kazem da sam imao priliku da probam neke od proizvoda ovih Vrtlara i odlicni su! Sok od paradajza sa celerom je vrhunsko pice protiv mamurluka! :) a pekmez od sljiva idealan za mazanje na palacinke!
  • Hanibal

    21.04.2017 21:42
    Probao. Pa opet. Od tada uživam u njihovim proizvodima. Bravo! :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti