Danas rođendanska Kritična masa

Poslednji petak i u ovom mesecu rezervisan je za Novosadsku kritičnu masu.
Uz to, obeležiće se pet godina ovog mesečnog praznika za bicikliste. Učesnike očekuje jednočasovna vožnja, koja startuje u 17 sati.
 
Okupljanje i polazak su iz Limanskog parka (kod zgrade NIS), potom se ide Bulevarom oslobođenja, Futoškom, Futoškim putem, Bulevarom kneza Miloša, Vojvode Stepe, Bulevarom Evrope, Hadži Ruvimovom, Braće Popović, Bulevarom kralja Petra I, Bulevarom oslobođenja, Jevrejskom, Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom Modene i završava se na Trgu slobode. 
 
Rutu rođendanske vožnje možete videti na sledećoj mapi:
 
 
Kritična masa je koliko globalni, toliko i lokalni mesečni biciklistički događaj sa tradicijom dugom oko 20 godina i prisustvom u preko 400 gradova u svetu. Tim mesečnim događajem promoviše se biciklistička vožnja kao zabavan i zdrav način prevoza. 
 
U Novom Sadu je prvi put održana u aprilu 2012, poslednjeg petka u mesecu u Limanskom parku u 17 sati, nakon čega je termin okupljanja postao mesečna tradicija.
  • sticker

    29.04.2017 13:32
    @Marko
    glasalo se na stranici eventa na fejsu, tamo ima kontakt!
  • Marko

    29.04.2017 06:28
    Nalepnica
    Želeo bih pored svega da pohvalim sliku koja je bila na nalepnice ove godine. Da li neko ima kontakt od devojke koja je radila dizajn?
  • ih

    28.04.2017 22:20
    halo prijatelju kritična masa je događaj, promotivna biciklistička vožnja, kapiraš?
    nešto drugo je novosadska biciklistička inicijativa, oni rade gomilu aktivnosti non stop

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti