Spens spreman za Evropsko prvenstvo u rvanju koje počinje 2. maja

Spens je spreman Evropsko prvenstvo u rvanju za seniore, koje će se održati u Novom Sadu od 2. do 7. maja.
Spens spreman za Evropsko prvenstvo u rvanju koje počinje 2. maja
Foto: 021.rs
"Novi Sad spremno dočekuje jedno od najvećih sportskih takmičenja u Srbiji, ali ni u Novom Sadu odavno nije bilo tako velikog događaja, takoreći od Svetskog prvenstva u stonom tenisu 1981. godine, zbog kojeg je Spens inicijalno i otvoren. Očekujemo veliki broj gostiju, i pokazaćemo još jednom koliko smo dobri domaćini, a to je sve rezultat dobre saradnje svih nivoa vlasti i nadležnih organizacija", rekao je prilikom obilaska Spensa gradonačelnik Miloš Vučević.
 
Na prvenstvu je najavljeno učešće više od 1.000 sportista među kojima će biti i naš olimpijski šampion Davor Štefanek. 
 
Ulaz na takmičenje će biti besplatan.
 
 
Nakon obilaska prostorija u kojima će se odvijati predstojeće prvenstvo, dodeljena je oprema rvačkim klubovima i to "Spartaku" iz Subotice, "Proleteru" iz Zrenjanina, "Senti", "Mladosti" iz Valjeva i "Potisju" iz Kanjiže.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti