Rekonstruisan put od Iriškog venca do "Norceva"

Sanacija Grebenskog puta, od Iriškog venca do hotela "Norcev", završena je i taj deo puta je pušten u saobraćaj, poručuju iz Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine.
Time je građanima omogućen bolji prilaz izletištima i manastirima na Fruškoj gori.
 
Radovi na sanaciji 3,4 kilometra puta urađeni su 20 dana pre roka predviđenog za završetak. Ukupna vrednost iznosi 49.8 miliona dinara, a sredstva su opštini Irig dodeljena preko konkursa Uprave za kapitalna ulaganja. 
 
Projekat je obuhvatio sanaciju, odvodnjavanje i postavljanje saobraćajne signalizacije.
 
U Upravi za kapitalna ulaganja poručuju da je rekonstrukcija puta od Iriškog venca do hotela "Norcev" početak velikog projekta koji će u narednim godinama biti realizovan u saradnji lokalnih samouprava i Pokrajinske vlade, a koji podrazumeva kompletnu rekonstrukciju Grebenskog puta.
  • Sremac

    28.04.2017 18:26
    Odlicno
    Put je sada extra !!!
  • Čika

    28.04.2017 17:37
    Ko se zabunio?
    Kakav "Grebenski" put? Decenijama smo ga zvali "Partizanski" i to ne bez ratloga... Kojem je "pametnjakoviću" iz gu*ice došla ovakva ideja i posebno - iz kojih razloga? Nadam se da nije opet u funkciji izjednačavanja četnika i partizana. Pošto nema nikakvog "četničkog" puta, ukinućemo i Partizanski! Da što pre izbrišemo iz sećanja partizane, pa da neke naivne naredne generacije zaista poveruju da su se četnici borili protiv okupatora i ko zna možda im neki novi "pametnjaković" predstavi bradonje kao oslobodioce.
  • voki

    28.04.2017 14:53
    odvodnjavanje... signalizacija

    živeo Dodik koji nam asfaltira puteve do manastira

    kradja par excellence

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti