Zbogom Brus Li na Prvomajskom uranku u Limanskom parku

Posle četiri godine, u Limanskom parku će danas ponovo biti održana urbana proslava Prvog maja pod nazivom "Novosadski uranak".
Zbogom Brus Li na Prvomajskom uranku u Limanskom parku
Foto: 021.rs

Želja organizatora je da se prvomajski praznici izmeste iz šatri sa narodnom muzikom i približe urbanim ljudima koji praznik vole da provedu uz drugačiju muziku i u drugačijem ambijentu.

Na uranku će nastupiti novosadski bendovi Zbogom Brus Li i Mutant Urban Dens ansambl. Program počinje u 10h ujutro, a organizator je "Audio konstruktor".

Ovo će biti šesta po redu urbana proslava Praznika rada. Prvi "Novosadski uranak" u Limankom parku održan je pre 13 godina.

  • @mick

    03.05.2017 16:00
    Ima praznih sela u blizini... mir, tisina :)
  • Neša

    03.05.2017 10:36
    @mick

    Pošto živim da ne može bliže i parku i Dunavu, moram da kažem - jeste da je malo smetalo, ali porediti sat i po buke iz parka usred dana sa tromesečnom torturom sa dunavskih splavova je baš ono, jedenje pa razmazivanje. Pa sportske priredbe sa splavova su glasnije od svirki iz parka i Kineske četvrti.
  • Sima kosmos

    03.05.2017 10:35
    Da mi nekako spojiti
    Mungosa, Veganku, Realnu, Mastodonta i još tu ponekog pa da vidim kako slave bilo koji praznik. To je zgražavanje prema svemu i svakome. A još ako neko napravi slovnu ili gramatičku grešku.... njih treba skupiti i snimati za enciklopediju....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti