Pokrajina dala Spensu 15 miliona za sanaciju velike sale

Projekat sanacije elektroenergetskih instalacija velike sportske dvorane Spensa podržala je Pokrajina sa 15,3 miliona dinara.
Pokrajina dala Spensu 15 miliona za sanaciju velike sale
Foto: 021.rs

Novac je Spens dobio kroz konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti energetske efikasnosti koji je raspisala vojvođanska administracija.

- Ulaganje u energetsku efikasnost Spensa je od ključne važnosti za opstanak i razvoj tog preduzeća. Danas na delu vidimo odličnu saradnju Novog Sada sa Pokrajinom i zahvaljujući sredstvima koja smo dobili, uskoro očekujemo realizaciju konkretnih mera. To će pre svega, biti vidljivo u velikoj sali SPENS-a, nakon sanacije elektroenergetskih instalacija. Za JP SPC „Vojvodina“ ranije je izrađen i Elaborat o energetskoj efikasnosti, a projekat će se realizovati u fazama, u zavisnosti od prioriteta i finansijskih mogućnosti. Sadašnji menadžment preduzeća sva sredstva koja dobije iz budžeta, ulaže u uređenje sportskih sala i poslovnih prostora, popravke dotrajalih sistema za grejanje i hlađenje, jer je cilj trajno i sistemsko poboljšanje rada preduzeća - naveo je nakon potpisivanja ugovora Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin.

Pored Novog Sada, sredstva u visini od skoro 87 miliona za poboljšanje energetske efikasnosti dobili su i Titel, Kanjiža, Bački Petrovac, Alibunar i Bač.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti