FOTO: Gužve na putevima između Novog naselja i Detelinare zbog radova

Zbog radova koji se izvode na kolovozu i pružnom prelazu na Bulevaru vojvode Stepe od ponedeljka se na saobraćajnicama koje spajaju Novo naselje i Detelinaru stvaraju saobraćajne gužve.
Za saobraćaj je zatvoren deo Bulevara vojvode Stepe od kružnog toka na Bulevaru Evrope, tako da se sva vozila preusmeravaju na druge pravce, odnosno uglavnom u Ulicu Raše Radujkova ili čak niže na Futoški put. 
 
Zbog velikog broja kamiona koji inače idu Bulevarom vojvode Stepe, koji je deo tranzitnog puta, a koji sada idu preko Ulice Radomira Raše Radujokova, stvaraju se gužve u okolnim ulicama na Novom naselju i Detelinari. 
 
Podsetimo da su iz Gradske uprave najavili da će radovi na ovoj lokaciji trajati do 13. juna. 
 
Zbog radova su promenjene i trase kretanja autobusa GSP-a na linijama 7a, 7b, 18a i 18b. Autobusi na pomenutim linijama umesto Bulevarom vojvode Stepe i Bulevarom Slobodana Jovanovića saobraćaju Bulevarom Evrope i Ulicom Radomira Raše Radujkova.
  • ludlo

    02.06.2017 21:25
    Nonsens je da jezgo Nove Detelinare nema nijednu autobusku stanicu u krugo od 300 m mozda i 400. trojka je u povratku nekad sDECENIJAMA stajala kod pilot sad odmah iza Rumenacke pa kod robne kuce tek. ko je lud da plati kartu i ide pola puta peske.
    ( je stajala na uglu dr Sv Kasapinovica i Hadzi Ruvimove a sad na pocetki i kraju Nove Detelinare u sredini nista.
    7 je takodje na ivici ND kao i 13.
    do svih stanica treba bar 10 min da se stigne
  • Gronik

    01.06.2017 11:06
    Ima li negde mapa Novog Sada sa aktualnim radovima? Ono ustanes pogledas mapu pa ne uletis ako bas ne moras u guzvu. Ako nema, eto dobre ideje za servis Radija 021.
  • nesjahivatisabicikla

    01.06.2017 11:01
    drzavi odgovara kradja biciklo
    na niko nije spomenuo bicikl doka ga kradu uz BLAGOSLOV VLASTI KOJA BI MOGLA PREKO NOCI KRADJU DA ZAUSTAVI ALI NECE!!!Nemaju svi para da kupuju po 3 2 cikla godinje. Ako neko krene da mi krade bicikl pa ga vidim OBICU GA NA LICU MESTA!
    Dakle biciklom samo dok ne treba da se ostavi
    polovina biciklista je iste dobila za drzavne tj nase pare kad im maznu dobice drugi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti