Vojvodina želi tri boda na Marakani

Fudbaleri Vojvodine u subotu u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva gostuju Crvenoj zvezdi, a u štabu Novosađana se nadaju da će sa "Marakane" odneti sva tri boda.
Fudbaleri Vojvodine u subotu u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva gostuju Crvenoj zvezdi, a u štabu Novosađana se nadaju da će sa "Marakane" odneti sva tri boda. Trener novosadskih crveno-belih, Zoran Milinković, kaže za 021 da njegovi igrači idu na sva tri boda, iako je Zvezda favorit na papiru.

"Zvezda je veliki klub i domaćin ove utakmice, tako da bih njima prepustio ulogu favorita, što naravno ne znači da Vojvodina nema čemu da se nada. Mi kao i na svakoj utakmici idemo na tri boda, pa neka bolji tim pobedi", kaže trener Novosađana.

Vuk Mitošević, jedan od četvorice fudbalera Vojvodine koji se dobili poziv za mladu reprezentaciju Srbije, kaže za naš radio da tim sa "Karađorđa" ima čemu da se nada na ovom derbiju.

"U poslednjem kolu gostujemo Crvenoj zvezdi, međutim, imamo dosta motiva da ovu utakmicu rešimo u našu korist. U svakom slučaju ćemo dati maksimum svojih mogućnosti, pa, šta nam bog da", kaže ovaj devetnaestogodišnji fudbaler. Me; po;inje u 18h.

Vojvodina će na ovoj utakmici pokušati da ponovi podvig iz duela sa jesenjim prvakom, Partizanom, kada je novosadski klub slavio sa 2:0.

  • NIKOLA

    03.12.2010 21:13
    NAPRED MOJA VOJVODINO !
  • Uncut

    03.12.2010 19:23
    Pobeda...!
    Razbicemo ciganeee...;)
  • Marko

    03.12.2010 16:12
    Idemo...
    ...momci, po tri nova boda! Napred Vošo, rasturi ih sve!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti