Lajons kamp razmene mladih na Fruškoj gori

U Maloj Remeti na Fruškoj gori od 1. do 5. jula će biti organizovan prvi Lajons kamp razmene mladih u Srbiji.

Sem iz Srbije, gosti kampa će biti i mladi iz Nemačke, Italije i Turske.

Ovo je prvi put da se organizuje kamp, jer su do sada omladinci iz inostranstva boravili u domaćinskim porodicama po dve nedelje.

Inače, projekat razmene mladih (Youth exchange program) je program međunarodne humanitarne organizacije "Lions international" koji se realizuje u Srbiji poslednjih osam godina sa ciljem da podstakne mlade od 17 do 21 godine da putuju i borave u stranim zemljama i time prošire svoja znanja o drugim kulturama, društvenim i ekonomskim sredinama, ali i da se uporede sa vršnjacima iz inostranstva.

"Lions international" ove godine obeležava vek postojanja i okuplja humane ljude, vrhunske predstavnike u svojim profesijama, koji svojim radom teže unapređenju lokalne zajednice i društva u celini. Organizatori kampa na Fruškoj gori su četiri Lajons kluba iz Novog Sada, Beograda i Zrenjanina ("Mileva Marić Ajnštajn", "Neoplanta", "Beograd" i "Petrovgrad").

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.