Utakmice osmine finala na noćnom turniru u malom fudbalu od sutra na Salajci

Utakmice osmine finala na noćnom turniru u malom fudbalu "Rastislav Pecnjik Pele" u kojem se takmičari bore za nagradu od 400.000 dinara, počeće sutra na terenima Rukometnog kluba "Slavija" na Salajci.
Utakmice osmine finala na noćnom turniru u malom fudbalu od sutra na Salajci
Foto: 021.rs
Nakon grupne faze izdvojile se su ekipe iz raznih krajeva Srbije i regiona, koje se bore za podizanje trofeja. Na turniru su se do sada dobro pokazali Beograđani, pa se čak tri ekipe nalaze među 16 najboljih.
 
Ko će biti najbolji od 24 ekipe znaće se ovog vikenda kada će biti odigrane polufinalne i finalne utakmice. 
 
Učesnike očekuju vredne nagrade, a najbolji tim dobiće 400.000 dinara, drugoplasirani 100.000 dinara, a treći tim 50.000 dinara, čime je ovaj turnir bez konkurencije kada je u pitanju kvalitet nagrada. Dodeliće se i nagrade i pehari za najboljeg igrača, strelca i golmana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti