Arena se otvara do kraja meseca

Svečano otvaranje bioskopa Arena, kada će Novosađani imati priliku da premijerno vide film "Montevideo, Bog te video", trebalo bi da bude 22. ili 23. decembra.

Svečano otvaranje bioskopa Arena, kada će Novosađani imati priliku da premijerno vide film "Montevideo, Bog te video", trebalo bi da bude 22. ili 23. decembra, piše Dnevnik.

Ipak, Zoran Cvetanović, direktor kompanije Art Vista koja je zakupila ovaj prostor na 15 godina, nije ni potvrdio ni demantovao ovu vest navodeći da će konkretne informacije imati već sledeće nedelje. - Trenutno traje borba oko definitivnih termina. Ono što mogu sa sigurnošću da kažem je da će otvaranje biti spektakularno i da ćemo se svim silama potruditi da Novosađanima priredimo otvaranje kakvo zaslužuju nakon svih ovih meseci koje su proveli bez bisokopa - kaže Cvetanović.

U svim salama su zidovi obloženi gipsom, postavljene su sve potrebne instalacije i sprovedena je struja. Majstori mahom rade na postavljanju tribina odnosno podloga na kojima će biti postavljena sedišta. Svaka od šest sala ima poseban oblik pa čak i one koje su po broju sedišta iste, imaju svaka svoje specifičnosti koje su vidljive i pored prašine i šuta koji se još uvek nalaze u njima.

Kako je ranije najavljeno, rekonstrukcija bi trebalo da bude završena u decembru. Po završetku radova, Arena će imati šest multipleks sala ukupnog kapciteta od preko 1.000 sedišta.

  • OTAC

    13.12.2010 00:35
    ni blizu kraj
    ma sta vam je ljudi....
    svaki dan tuda prolazim i vidim u kojoj su fazi radovi...
    jesu gipsani radovi pri kraju i grubi radovi su pri kraju,ali HEJ!danas je 13.decembar....za 10 dana ce uspeti da stave podove,srede zidove/plafone, ubace sva sedista,svu opremu, i sve sto preostaje?! hm...malo teze...nece to pre februara sigurno poceti,al vazno je da pocne...
    Cisto da ne moram da idem u BG na 3D (i ostale) projekcije, kao sto vec neki dole to spominju ;)
  • IronTeeth

    06.12.2010 10:03
    premijera
    Narode, drago mi je sto cemo opet da imamo bioskop i nadam se da ce sve biti uradjeno kako treba. A sto se tice filma koji ce biti prikazan na ovaranju mogu da kazem da GLUPLJI naslov filma jos nisam cuo. Bjelogrlic rezira... nesto sam sklon da pomislim da je film bezvezan. Nadam se da nisam u pravu.
  • novosađanka

    05.12.2010 12:07
    Da li je moguće?
    Hmm, jel neko video u kom su stadijumu radovi?
    Spolja se ni ne nazire kraj radovima...Čisto sumnjam da će SVE završiti do 23.dec.jer, kojim su tempom do sada radili... Dobro, videćemo,krajnje je vreme da bioskop konačno proradi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti