Dodatna prodajna mesta mesečnih markica

Pored pet novootvorenih mesta za prodaju markica za prevoz, otvorena su još tri u cilju smanjenja gužvi.
Pored pet novootvorenih mesta za prodaju markica za prevoz, otvorena su još tri u cilju smanjenja gužvi.

Novi kioci postavljeni su na Bulevaru Mihajla Pupina, ispred nekadašnjeg "Interservisa", na platou ispred Spensa u ulici Maksima Gorkog i ispred nekadašnjeg "Filipsa" na Bulevaru oslobođenja.

Prodajna mesta su otvorena od 10 do 17 časova,a u tom periodu mesečne markice mogu da se kupe i ispred nekadašnje Lutrije Vojvodine, na raskrsnicama Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra, preko puta Limanske pijace.

Od 5.30 do 19.30 otvoreni su kiosci ispred Alfa banke na Bulevaru oslobođenja, ispred Studentskog grada i na Novom naselju ispred marketa Rodić.

Dodatna prodajna mesta biće otvorena do sedmog u mesecu, a posle tog roka svi koji hoće da kupe mesečnu markicu, imaće na raspolaganju uobičajene prodajne šaltere GSP-a kod Futoške pijace, u Šafarikovoj ulici i na Železničkoj stanici.
  • Ja

    06.12.2010 16:45
    nekadašnji
    Jel možete da napišete gde su ta prodajna mesta po sadašnjem stanju stvari? Ne kupuju markice samo oni koji znaju gde je nekadašnji "Interservis", nekadašnji "Filips", nekadašnja "lutrija Vojvodine"...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti