Posetioci Štranda danas pomažu lečenje male Mione Kojadinović obolele od leukemije

Današnji "Humani ponedeljak" na Štrandu biće posvećen prikupljanju pomoći za lečenje dvoipogodišnje Mione Kojadinović koja boluje od leukemije.
Posetioci Štranda danas pomažu lečenje male Mione Kojadinović obolele od leukemije
Foto: 021.rs
Mioni je pre godinu dana dijagnostifikovana akutna limfoblastna leukemija. I pored velikih napora lekara, bolest je zahvatila koštano i moždano tkivo, tako da je neophodno hitno presađivanje koštane srži. S obzirom na to da koštana srž roditelja nije dovoljno kompatibilna sa Mioninom, potrebno je operaciju izvesti u najkraćem roku u Italiji, gde će biti pronađen donor. 
 
Troškovi operacije i postoperativnog perioda iznose oko 100.000 evra. Porodica je do sada prikupila trećinu novca.
 
Kutije u koje će posetioci plaže moći da doniraju novac biće postavljene pored svih ulaza na Štrand, a ulaznice se, kao i svakog ponedeljka neće naplaćivati.
  • nsss

    24.07.2017 16:36
    nssss
    Decu lecimo sms porukama a jorgpvanka sprila 500 000 drzavnih para za novi auto.....bagro
  • Milica

    23.07.2017 22:56
    Dajte SMS broj!
  • Lili

    21.07.2017 12:51
    Aman dosta vec tog prosjacenja od osiromasenog gradjanstva nek se drzava za to pobrine udaraju namete na sve strane, gde ide taj novac?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti