Policija: Nije bilo otmice deteta u Novom Sadu

U Ulici Novosadskog sajma juče nije pokušana otmica deteta, kažu za 021 u novosadskoj policiji nakon tvrdnje Novosađanina B. J. (40) da mu je neko pokušao da otme šestogodišnjeg sina dok je bio sa njim u prodavnici.
Policija: Nije bilo otmice deteta u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Nakon što je list "Dnevnik" prvobitno objavio kako je dečaka u marketu "Idea" nepoznati muškarac uhvatio za ruku i potom odveo u nepoznatom pravcu, te da je dete roditelju vraćeno tek nakon sat vremena, u novosadskoj policiji su za 021 naveli da je čitava zbrka trajala svega nekoliko minuta i da niko mališana nije odveo.
 
Na snimku sa sigurnosne kamere do kojeg je došao 021 vidi se da je šestogodišnji dečak sam išetao iz supermarketa dok je otac plaćao na kasi i to za čovekom koji je bio obučen skoro isto kao i njegov tata i sa kesama u rukama. Taj muškarac je prethodno pazario, a dete je pošlo za njim najverovatnije misleći da je to njegov otac.
Međutim, B. J. sumnja da je dečaka nepoznati muškarac namerno odveo, dok je on plaćao račun na kasi što je, prema njegovim rečima, trajalo veoma kratko. Čim je primetio da mu sina nema, građani su krenuli u potragu po prodavnici i okolnim ulicama, a odmah je kontaktirana i policija.
 
Kako je rekao, nakon dolaska policije, dečak se vratio. - Ispričao mi je da ga je odveo nepoznat čoveku u veliku prostoriju, da mu je taj čovek rekao da ga tamo čeka tata, ali ne može da zna gde je to tačno bilo. Bio sam u šoku i izgubio deset godina života dok se moj sin nije vratio - priča B. J. svoju verziju događaja za 021 i dodaje da je sve trajalo najmanje 45 minuta.
Inače, dete je nazad vratio konobar obližnjeg kafića koji ga je video i uočio da se dečak izgubio, pa se u radnji mališan ponovo susreo sa svojim ocem.
  • Novosađanin

    28.07.2017 21:26
    Moj komentar nema veze sa ovom vešću, ali ima sa jednim drugim događajem, prećutanim, pa nemam gde da postavim pitanje. Pre tačno 24 časa, B92 je objavio vest da su u Novom Sadu dva tinejdžera oborena na motociklu, da je vozač džipa pobegao i da se za njim traga. Objavljeno je takođe da se jedan mladić bori za život u KCV. To je bilo sinoć a do večeras niti je vest demantovana, niti su "Dnevnik", "021.rs" takođe ni jedno drugo javno glasilo dali neke dodatne informacije, što je neverovatno ako se ovde objavi o sudaru dva automobila u Sremskoj Mitrovici. Moje pitanje je jednostavno, ko je vozač džipa?
  • Pitanje

    28.07.2017 17:39
    Sta sad?
    Dnevnik je sirio dezinformacije I paniku! Da li ce biti tuzeni zbog toga?
  • U stvari

    28.07.2017 12:47
    Danas ljudi koji ne bi mogli da brinu o mački imaju decu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti