Novi krug upisa za kurseve korišćenja računara u MZ "Sonja Marinković"

"Građanska škola računara" u MZ "Sonja Marinković" u Novom Sadu upisuje novu grupu polaznika za avgust.
Novi krug upisa za kurseve korišćenja računara u MZ "Sonja Marinković"
Foto: Pixabay
Ova škola računara je već tri i po godine specijalizovana za profesionalnu obuku srednje i starije generacije, koja želi da savlada rad na računaru.
 
Nastava je organizovana u dve grupe - u prepodnevnom terminu od 10 do 11.30 časova i u popodnevnom terminu od 17 do 18.30 časova. Po grupi se upisuje sedam polaznika, koji će imati obezbeđen računar za rad u prostorijama mesne zajednice, a kurs traje četiri nedelje.
 
Po završenoj obuci, stiče se sertifikat o profesionalnom upravljanju računarom.
 
Kurs staje 6.000, može da se plati u dve rate, a po jedno mesto u svakoj grupi rezervisano je za samohrane roditelje. Za njih je i sam kurs besplatan. Na standardnu cenu se tokom leta stiče popust od 10 odsto.
 
Upis za novi ciklus je do 10. avgusta, a prijave se podnose u prostorijama Mesne zajednice "Sonja Marinković", Kej Žrtava racije 4 svakog radnog dana do 11.30, ili na telefone 457-538 i 065/65-19-477.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti