Radovi na Poštanskoj štedionici na proleće

Radovi na nedovršenoj zgradi Poštanske štedionice u centru Novog Sada trebalo bi da počnu na proleće, saznaje Radio 021.

Radovi na nedovršenoj zgradi Poštanske štedionice u centru Novog Sada trebalo bi da počnu na proleće, saznaje Radio 021.

Iako je nastavak radova posle skoro dvadeset godina bio najavljen za ovo leto, u Pošti Srbije kažu da je do kašnjenja došlo zbog veštačenja Građevinskog fakulteta.

"To je bilo neophodno zato što se na objektu dugo nisu obavljali nikakvi radovi, pa je pravljen "presek stanja", kao bi se videlo šta se sve mora uraditi da bi se zgrada stavila u funkciju", rekao je za Radio 021 portparol pošte, Vladan Đakovački.

Radove će izvoditi Pošta, Poštanska štedionica i privatna firma "Ateks invest", a njihove prostorije će se nalaziti u zgradi.

Isti investitori, sa "Invest domom" umesto "Ateksa", započeli su izgradnju ovog objekta 1993. godine. Radovi su obustavljeni zbog njihovih nerešenih vlasničkih odnosa, kao i nedostatka novca za završetak gradnje.

Ova nedovršena zgrada predstavlja jedno od najvećih novosadskih građevinskih rugla.

  • Dukelander

    12.12.2010 16:14
    Najbolje bi bilo da radove na toj zgradi...
    ...završi bager ili kugla za rušenje, a tu da se napravi nešto pristojno.
  • Marko

    12.12.2010 06:26
    E, izeš mi...
    ...ako od ovoga bude nešto, odmah gasim račun u trenutnoj banci i prebacujem ga u Poštansku. Takođe, svih 300 E (možda imam i 320!!!) ušteđevine ima da oročim na 100 godina! ;-)
  • Frizzle

    11.12.2010 12:12
    E pa fala Bogu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.