Škola "Jovan Popović" i dalje bez komentara

Na sinoć održanom Savetu roditelja rukovodstvo Osnovne škole "Jovan Popović" nije priznalo odgovornost za zataškavanje nedavnog slučaja davljenja deteta o kojem smo ranije izveštavali.  
Na sinoć održanom Savetu roditelja rukovodstvo Osnovne škole "Jovan Popović" nije priznalo odgovornost za zataškavanje nedavnog slučaja davljenja deteta o kojem smo ranije izveštavali.

Školski psiholog, Branko Rodić, kaže da ova ustanova ozbiljno shvata pisanja Radija 021, ali da i dalje nemaju dovoljno informacija kako bi doneli konačan zaključak o tome šta se zbilo.

"Mi ozbiljno shvatamo sve što mediji napišu, ali jednostavno, nemamo dovoljno informacija o tome šta se desilo spornog dana. Sve naše službe su aktivirane kako bi smo više saznali o tom incidentu, i uskoro ćemo imati izjavu sa kojom ćemo moći objektivno da prokomentarišemo ovaj događaj", navodi Rodić.

Iako su roditelji na Savetu negirali da ovakvih slučajeva ima u školi "Jovan Popović", majka davljenog dečaka im je, da bi dokazala vršnjačko nasilje pokazala fotografije i lekarske nalaze.

U Policijskoj upravi kažu da trenutno istražuju priče da učenici ove osnovne škole nose noževe. Školski policajac naveo je da on ne zna da učenici nose hladno oružje u školu, iako 021 ima saznanja da je uprava škole od učenika oduzela nekoliko noževa.

Sledeće nedelje se očekuju nove informacije u ovom slučaju.

  • info

    13.12.2010 20:57
    sada nam treba istina
    Sta se tacno dogodilo danas popodne u skoli?Ko je unet u automobil u alkoholisanom stanju i brzo odvežen? Koga su izvukli ispod stola u direktorskoj kancelariji? Zna cela popodnevna smena u skoli "J.POPOVIĆ" i jos neki vazni drugi.
  • kejsi

    13.12.2010 11:21
    Kakva neistina
    "Školski policajac naveo je da on ne zna da učenici nose hladno oružje u školu, iako 021 ima saznanja da je uprava škole od učenika oduzela nekoliko noževa."
    Koliko se ja dobro secam i koliko su me drugi roditelji culi,svi znamo da ja to nisam izjavio i da je to gnusna laz.Ono sto sam rekao jeste,da dosad niko od roditelja i učenika nije prijavio niti upravi skole,niti skolskom policajcu,niti područnoj policijskoj ispostavi,da je neko od učenika video da neko nosi nož.
    Pitao bih urednistvo na čemu se temelje njihova saznanja?!Ako ste došli do tih informacija od roditelja,kako to da ti roditelji taj slučaj nisu prijavili policiji koja je nadležna za takve slučajeve,pa ako policija ne reaguje na to(a naravno da će reagovati),e onda dati medijima da tim informacijama pune svoje strane.
    Očigledno da Vi ovde želite da zarađujete na neproverenim informacijama sistema "rekla-kazala".Zašto ovde ne date roditeljima dokaze o tome da učenici nose noževe,nego pišete u prazno.
  • Tražim Čoveka

    12.12.2010 13:21
    nisu svi pijani,trezni su i posvećeni svom pozivu
    Pogledah komentare i u "Blicu" i na 021.Oslušnuh malo i saznah.Ta dotična gospođa što je bila alkoholisana, prof. nemačkog jezika, je neka što je bila na zameni profesorke koja je na porodiljskom odsustvu. To je nedopustivo što je bila pijana na času i, naravno,dobila je momentalni otkaz.Pa nisu je u radni odnos primili ostali nastavnici, niti imaju bilo kakve veze sa tim. Rade svoj posao, često bez pune norme i sa tako krnjavim platama.Roditelji treba da su iskreni pred sobom i pred ostalima, ne bi li svoju decu poštedeli raznih zala koja ih vrebaju sa svih strana.NEe verujem da nastavnici ne ispune svoje radno vreme, a posle njegovog isteka imaju pravo da svoju diplomu plasiraju i na poslovima izvan radnog vremena.Bolje je da se neki dinar utroše na časove stranog jezika , kulturu ili sport, nego posle na ne daj bože šta.Pre mi smeta što danas časove stranog jezika drže i propali "gastarbajteri",bebisiterke povratnice iz inostranstva,bez iole stručne spreme,deca koja deci predaju razne aerobike ili "balet",priučeni matematičari,bivši sportisti bez adekvatne stručne spreme se igraju dečjim zdravljem, nadrilekari i maseri...MA,ČUDO JEDNO OD KRIMINALA. Prosvetar, pravi, je dobar saradnik,visokoobrazovan,kulturan i strpljiv otvoren i neposredan, za dobrobit deteta, makar to što kaže uvek i ne prija roditeljskim ušima.Mora ići ličnim primerom.Loše prosvetare,ali i kadrove iz drugih naučnih oblasti, treba pozvati na odgovornost-odmah i bez odlaganja, ali stvari moraju biti izvesne i dokazane.To se odnosi i na organe uprave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti