Do 15. januara prijave za Noć muzeja

Prijavljivanje za učešće u petoj novosadskoj Noći muzeja traje do 15. januara.

Prijavljivanje za učešće u petoj novosadskoj Noći muzeja traje do 15. januara.

Informacije o prijavljivanju sa propozicijama za učestvovanje objavljene su na veb prezentaciji Asocijacije za vizuelnu umetnost i kulturu VISART, organizatora Noći muzeja u Novom Sadu: www.visart.rs.

U prethodnoj Noći muzeja u Novom Sadu realizovano je preko 80 sadržaja na 47 lokacija, na kojima je zabeleženo 120.000 ulazaka za osam sati trajanja manifestacije. Sledeća Noć muzeja održaće se osmi put, pod vođstvom nacionalnog koordinatora - Umetničko-produkcijske grupe NOĆ MUZEJA.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.