Biciklistička trka "Kroz Vojvodinu" startuje danas u Novom Sadu

Međunarodna biciklistička trka "Kroz Vojvodinu" startuje danas, 15. septembra, i voziće se do nedelje, 17. septembra.
Biciklistička trka "Kroz Vojvodinu" startuje danas u Novom Sadu
Foto: Pixabay
Start trke je u 13 časova u Novom Sadu, ispred zgrade Vlade Vojvodine na Bulevaru Mihajla Pupina 16.
 
Prvog dana voziće se deonica od 160 kilometara kroz Novi Sad, Bačku Palanku, Vrbas, Bečej, Zrenjanin... Drugog dana u subotu, 16. septembra, vozači će na stazu u Zrenjaninu – 175 kilometara, a poslednjeg dana sledi deonica od 136 kilometara Zrenjanin – Zemun - Stara Pazova - Ruma - Iriški venac.
 
Organizator, Biciklistički savez Srbije, za najboljih troje obezbedio je medalje i pehare.
 
Biciklistička trka "Kroz Vojvodinu" jedna je od najstarijih manifestacija u AP Vojvodini, 1970. godine kao trka sajamskih gradova prvi put je održana i kroz sve ove godine je uspela da doživi puno svojih izdanja. Na njoj su učestvovali mnogi, tada neafirmisani, a danas uspešni i poznati biciklisti, neki od njih učesnici Olimpijskih igara i svetski prvaci, kao trenutni svetski prvak Petar Sagan. Na trci "Kroz Vojvodinu" mnogi srpski biciklisti stvarali su svoje uspešne sportske karijere.
  • Tata Ikun

    16.09.2017 21:33
    Rado bih vam se pridružio momci, ali ovaj novi sic mi ubi pozadinski deo, pa ne mogu sedeti sa sve gaćama ni 20 km. U svakom slučaju, zavidim vam :)
  • Mastodont

    16.09.2017 20:54
    @Teror i
    @student

    Shvatam to ne kao kompliment sebi, nego kao kritiku ljudi kojima ste vas dvojica inače okruženi - koji trpe idiote, verske zaluđenike, lažove, trutove i seljačine, pa čak i toliko da im se obraćaju sa 'vi' - pa ste se navikli da je to nekakva norma ponašanja.

    Nažalost, ne mogu svuda da stignem, :(
  • Dragan

    16.09.2017 18:46
    @rajko padalica
    "Zbog ovakvih likova kao sto je ovaj ne''radnik'' volim da odem na kriticnu masu da pravim guzvu, "

    Zbog ovakvih likova kao sto je ovaj radnik volim da citam ljute komentare biciklista koji tada budu van sebe od besa .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti