CET konferencija o turizmu danas na Novosadskom sajmu

CET konferencija o kulturno-privrednim aspektima turizma održaće se danas, 7. oktobra, u Kongresnom centru Novosadskog sajma.
CET konferencija o turizmu danas na Novosadskom sajmu
Foto: 021.rs
Ovogodišnje teme konferencije, u okviru 50. Međunarodnog sajma turizma, jesu gastro turizam, kao i odgovorni, aktivni i omladinski turizam, koji predstavljaju četiri stuba afirmacije turizma koje je propisala Svetska turistička organizacija. 
 
U CET Timu poručuju da će posetioci konferencije imati priliku da čuju kako turizam može da se unapredi, afirmiše i promoviše u vodeću granu privrede u Srbiji, kroz predavanja o turizmu i predavanja i radionice o EU projektima i fondovima za turizam.
 
Svoja iskustva sa učesnicima će podeliti Marina Đorđevića, Siniša Račić, Robert Čoban, Ljiljana Rebronja, Vukašin Grozdanovića, Jelena Savčić, Jelena Petrov, kao i Regionalna razvojna agencija Bačka.
 
Osim predavanja i radionica, biće predstavljena i izložba fotografija Dragoljuba Zamurovića, koja prikazuje lepote Srbije.
 
Za sve posetioce 50. međunarodnog sajma turizma ulaz na CET konferenciju je besplatan. Broj mesta je ograničen, pa je potrebno rezervisati mesto. To možete uraditi OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti