Biciklistička trka danas na Limanima, zabrana saobraćaja u pojedinim ulicama

"NS Urban bike race", prva po redu, održaće se danas, 14. oktobra, na Limanima.
Biciklistička trka danas na Limanima, zabrana saobraćaja u pojedinim ulicama
Foto: Pixabay
Početak trke je u 10 časova, u Ulici Banović Strahinje, a cilj je kod Šekspirove ulice (na sportskom igralištu).
 
Za trku se mogu prijaviti svi zainteresovani bez obzira na godine, pol i vrstu bicikla. Jedna trka će imati četiri učesnika, od kojih prva dva idu u dalji plasman. 
 
Svi građani biće u prilici da se upoznaju sa radom organizacija i kompanija koje se bave biciklizmom, prodajom opreme za bicikle ili servisom bicikala, da dobiju savete ili na licu mesta obave manje popravke bicikla. U revijalnom delu programa članovi kluba Eko kurir takmičiće se za najbržeg "zelenog" dostavljača u Novom Sadu.
 
Tokom trajanja trke biće izmenjen režim saobraćaja u ovom delu grada tako što će na mestima presecanja kolovoza u ulicama Banović Strahinje, Balzakovoj i Šekspirovoj biti zabranjen saobraćaj i ove ulice privremeno postaju slepe iz pravca Bulevara cara Lazara i Narodnog fronta.
 
Privremena zabrana saobraćaja važi do 15 časova. 
 
Trku organizuje Junior chamber international Novi Sad, a više informacija o samoj trci može se pronaći OVDE i OVDE.
  • snob

    14.10.2017 13:32
    Lud sam za bicikl performansima .
  • Rade

    14.10.2017 11:32
    Moze li veca glupost od ove da se izmisli jel se to neki podmladak stranke setio kako da uzme malo para iz kase i izmisli toplu vodu .
  • pf

    14.10.2017 10:19
    Radis cele nedelje i ustajes u pola 7 , docekam subotu da mi debili lupaju ispod prozora od ranog jutra , svi znamo sta je jbni bicikl i svi smo ga vozili da bi mi zatucani idiot za rad licne promocije pravio haos ispod prozora ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.