Kvalitetni, a povoljni kursevi za sve Novosađane

Kursevi za učenje više od 30 stranih jezika, škola programiranja za decu, kao i kursevi nege i lepote i administrativni kursevi samo su neki od mnogobrojnih i trenutno aktuelnih u ponudi Akademije Oxford.
Kvalitetni, a povoljni kursevi za sve Novosađane
Foto: Pixabay
Kvalitetni i iskusni predavači, savremen način odvijanja nastave i velika posvećenost svakom individualnom polazniku najveće su vrline Akademije Oxford, kroz čije kurseve je do sada prošlo na hiljade polaznika. Ukoliko se odlučite za učenje ili usavršavanje nekih od stranih jezika, Škola stranih jezika Akademije Oxford nudi vam dinamičnu nastavu, pristup savremenoj opremi i fleksibilan sistem pohađanja nastave i učenja, čime se garantuje da ćete usvojiti znanje i znati da ga zaista i primenite u životu. Na raspolaganju su, osim uvek popularnog engleskog i nemačkog jezika, i kursevi švedskog, norveškog, francuskog, španskog, ruskog, grčkog, turskog i mnogih drugih jezika.
 
Trajanje opštih kurseva za odrasle polaznike je od četiri do pet meseci (u zavisnosti od nivoa), a postoje i kursevi za decu tokom cele školske godine. Klasični kursevi izvode se dva puta nedeljno u trajanju od po 90 minuta, a ubrzani ili individualni kursevi mogu da se izvode više puta sedmično, u trajanju po potrebama polaznika. Grupni kursevi za decu se izvode dva puta nedeljno po 45 minuta, a individualni dečji kursevi se izvode u zavisnosti od potreba polaznika.
 
Detaljnije o kursevima stranih jezika čitajte OVDE.
 
Ako želite da pohađate kurseve za frizera, manikira, pedikira, kozmetičara, masera i drugih profesija u oblasti kozmetike, možete to učiniti već u Novom Sadu - ili na više od 20 drugih lokacija u Srbiji. Vrhunski predavači omogućiće i onima koji nemaju nikakvo predznanje da steknu kvalifikacije za trenutno vrlo aktuelne i isplative veštine u svetu kozmetike. Individualni tretman polaznika omogućava da se postave sva pitanja i otklone sve moguće nedoumice, te da se polaznici spreme za završni ispit. On se sastoji iz dva dela - teorijskog i praktičnog, a nakon celokupne uspešne obuke, stiče se odgovarajući sertifikat, priznat u Srbiji i inostranstvu.
 
U cenu bilo kog kursa u okviru škole nege i lepote je uračunato polaganje završnog ispita, te izrada sertifikata i diplome, kao i priručnik sa sadržajima za teorijski deo ispita.
 
Odlučite se za neki od mnogobrojnih kurseva OVDE i pružite sebi šansu da napredujete i usavršavate se u oblastima koje vas najviše zanimaju.
 
Najbolju šansu za odličnu zaradu trenutno imate u oblasti tehnologije i programiranja. Stoga Akademija Oxford nudi osnovnu obuku za korišćenje računara, kao i vrlo isplative kurseve programiranja: C, C++, Visual Basic, Java, Java Script, PHP, Delphi... Uz to, u okviru Škole računara organizuju se i kursevi iz veb programiranja: HTML5, WordPress 3.8 i Joomla 3.0.
 
Međutim, ono po čemu su kursevi najbolje poznati su obuke za korišćenje Photoshopa, Dreamweavera i Flash ActionScript 3.
 
Po najpristupačnijoj ceni na tržištu, možete ove i brojne druge kurseve polagati već sada. Informišite se o prijavi OVDE.
 
Akademija Oxford nalazi se u Novom Sadu, Trg Marije Trandafil 14, a otvorena je za pružanje svih informacija radnim danima 08-19 i subotom 09-14 časova. Više informacija na telefon 021/30-08-121, kao i na mejl novisad@akademijaoxford.com.
  • Sonja

    17.10.2017 10:07
    Preterivanje
    Cenim napor i trud da se pomogne ljudima da se prekvalifikuju i pokrenu svoj biznis ili se zaposle (ali gde?).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti