Četvoročlana porodica iz Novog Sada štrajkuje glađu zbog suda i izvršitelja

Četvoročlana porodica Jakšić, koju su izvršitelji juče pokušali da isele iz stana na Bulevaru kralja Petra I, otpočela je danas štrajk glađu zbog, kako kažu, sabotaže koju čini sud.
Četvoročlana porodica iz Novog Sada štrajkuje glađu zbog suda i izvršitelja
Foto: 021.rs
Porodica Jakšić, koja je zbog stana u višegodišnjem sukobu sa novosadskim investitorom Tihomirom Samardžićem, tvrdi da Osnovni sud odugovlači u razmatranju njihove žalbe na rešenje kojim je izvršitelj naložio njihovo iseljenje. Štrajk glađu će porodica da sprovodi dok god se sud ne oglasi po njihovim žalbama.
 
Podsetimo da je za ponedeljak bilo zakazano iseljenje ove porodice iz stana koji su 2001. godine kupili od investitora, a za koji tvrde da su prevareni. Odbili su da investitoru isplate punu cenu stana zbog ove prevare, a izvršitelj ih sada tereti za ovaj dug i odbijanje porodice da se iseli iz stana koji im, tvrdi investitor, zapravo ni ne pripada.
 
Dvojica pomoćnika izvršitelja juče su se pojavila ispred zgrade u kojoj su Jakšići, a gde su građani okupljeno branili porodicu. Sprečili su ih da isele porodicu, a pozvana je policija da interveniše. S obzirom na to da iseljenje najavljeno za juče nije izvršeno, izvršitelji sada u pratnji policije mogu da isele Jakšiće u bilo koje doba, bilo kog dana, potpuno nenajavljeno.
 
Detaljnije o ovoj situaciji, kao i o stavu investitora, čitajte OVDE.
  • @Santinel

    18.10.2017 00:03
    Sve vas treba tako sto ne placate racune i dugove. Samo u ovoj nedodjiji je budala covek koji placa struju koju potrosi i nikom nije duzan nista. I ne vadite se na sirotinju, sirotinja najvise i pazi da ne duguje.
  • Mane

    17.10.2017 21:55
    cista posla
    Obzirom da se policija nije pojavila na licu mesta,ocigledno je da nisu cista posla sa izvrsenjem.Policija ne pruza asistenciju ako papiri nisu cisti.
  • 69

    17.10.2017 21:04
    Malo ste već dosadili s ovim ljudima , čitaj vestima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.