Još se ne zna ko radi Doček

Ostalo je nedelju dana do Nove godine, a još nije poznato koja firma će raditi obezbeđenje, a koja rasvetu i ozvučenje za novogodišnji doček na Trgu slobode.
Ostalo je nedelju dana do Nove godine, a još nije poznato koja firma će raditi obezbeđenje, a koja rasvetu i ozvučenje za novogodišnji doček na Trgu slobode.

U Kulturnom centru kažu da bi to trebalo da odredi njihova Komisija, ali da ne mogu da kažu kada će to biti, piše ''Blic''. Takođe, nije poznato ni kako će biti raspodeljeno deset miliona namenjenih u humanitarne svrhe.

Podsećamo, prošle godine je za program izdvojeno oko šest miliona dinara. Tehnika je prošle godine koštala takođe oko šest miliona, dok je za obezbeđenje prvobitno izdvojeno 4,5 miliona dinara, da bi se nakon protesta građana i medija, ta cifra smanjila na oko 2,5 miliona dinara.

  • Baki

    25.12.2010 11:54
    Dodjite u Beograd - bice ludnica
  • @janko:

    24.12.2010 10:48
    1. srBenda nije isto sto i srbin.
    2. srBende i potrijote koji su okupirali nasu vojvodinu
    3. VOJVODINA VOJVODJANIMA

    Шта је са Србима у Војводини? По овоме што пишете ја њих не видим овде, а и не видим да овде припадају?
  • janko

    23.12.2010 22:26
    @Ко то беше srBendа?
    "ja sam vec sto puta ponavljao da srBenda nije isto sto i srbin."......"srBENDE, to je prica za sebe.... sa njima svet pocinje, oni su naj na svetu, niko im nije ravan... pravi nebeski narod, bezgresan..." a procitaj i komentare vas pojedinaca o djordjetu i mogucnosti da nastupi za novu godinu.... valjda ce ti onda jasno biti ko su srBende.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti