Iz "Zelenila" odlazi 49 ljudi

Sindikat zaposlenih u "Gradskom zelenilu" i uprava ovog preduzeća postigli su dogovor o spisku radnika koji će, uz otpremninu, do Nove godine napustiti preduzeće.
Sindikat zaposlenih u "Gradskom zelenilu" i uprava ovog preduzeća postigli su dogovor o spisku radnika koji će, uz otpremninu, do Nove godine napustiti preduzeće.

Firmu će napustiti 49 radnika uz naknadu od 75 odsto prosečne zarade. Dogovoreno je i da drugi deo novembarske plate bude isplaćen do kraja nedelje, a rukovodstvo će pokušati da obezbedi da do kraja godine bude isplaćena i akontacija za decembar.

Grad je za otpremnine radnika "Zelenila" pripremio 50 miliona dinara.

  • dada

    02.01.2011 06:58
    Oštar Jedan Od

    Eto, sada moram da vidim šta i kako dalje sa vama. Moram da čitam Saharova, da vidim šta savetuju dr. Carl Tabel, Litričin, Leerburg ili Puppy.
    A možda vi mene samo plašite. A?
  • dada

    01.01.2011 16:15
    Dugoprstom
    No, šta bi? Redovi i redovi o referensama i „opravdanosti“ nečega što ničemu ne služi, a osim toga, ni ne radi!
    Eeeeeeeeej! Sejačica za travu koja se ne kreće po zemlji! Sakupljač lišća koji ima najmanje duplo manju radnu brzinu od bilo koje kosačice u zelenilu (pa i od „rotokosa“), a Zelenilo ima osamdesetak kosačica! Dakle, sakupljač ni jednu jedinu ne može da prati, a plaćen je više nego tridesetak kosačica! Mašina za kompost… Kalauzi… Ajmo odgovor, makar zbirnu cenu opreme koju nabrojah. I šta ste uopšte uradili, sem da pravdate neuspehe ovim ili onim? Šta me briga za vas i tu vašu, da ne kažem kakvu jadnicu! Za vas, vašu i ostale partije u Zelenilu. Alo bre, vadite svoje duge i prljave prste iz mog džepa!
  • jedan od

    01.01.2011 09:19
    n-ti nastavak jer to Dada želi
    Sa cenom,nazivom proizvođača traktora nema potrebe da se bavim, ima ko je za to zadužen i već radi na tome.Stvarno je već neukusno koliko spominjete Snežanu Repac i bavite se njenim likom i delom, to baš nešto nije normalno,sad već prelazi u opsesiju.Ligaši meni lično nisu krivi, odnosno ne smetaju mi, ali vi me čudite što kritikujete jato iz kog dolećete...
    Vi ste očigledno postali stalni dopisnik 021, nemojte još i honorar da im tražite! Bavite se vašim poslom dok ga još imate...
    Ovo je izgubilo svaki smisao, bespotrebno trošenje energije...da se ne ponavljam, ali reći ću: pametnom je dovoljno jednom reći, a ...
    Dobronameran savet Dadi, Zelenašima... menjajte temu ili zasucite malo rukave ima daleko preča posla u Zelenilu od pričam ti priču...Sada će raspoređivanje po novoj sistematizaciji, na koje ćete sad radno mesto?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti