Propao koncert, organizator vraća pare

Svima koji su kupili karte za koncert "Riblje čorbe", koji nije održan na Novosadskom sajmu, novac će biti vraćen.  
Svima koji su kupili karte za koncert "Riblje čorbe", koji nije održan na Novosadskom sajmu, novac će biti vraćen. Prilikom vraćanja karata, svi će uz novac dobiti i karte za Svetosavski koncert koji se planira u januaru, a na to mogu da računaju i Novosađani koji su karte za neodržani koncert "Riblje čorbe" dobili putem medija.

Organizator koncerta, Ratko Bjelović, kaže za Radio 021 da je do otkazivanja došlo zbog slabog interesovanja, odnosno kratkog roka za organizaciju koncerta. "Trebalo je da bude 21, a s obzirom da tad nije bilo prodato ni 50 karata, onda je pomereno za 23. decembar. Međutim, kad sam video kako stvari stoje, ja sam sve prekinuo", kaže Bjelović.

Na komentar Bore Đorđevića da jeste kontaktiran da održi koncert u Novom Sadu, ali da nije potvrdio da će biti održan, Bjelović kaže da Đorđević laže: "To laže. To nije istina. Potvrdio je. Ja sam to mislio da prećutim, jer je to između mene i njega. Već četiri godine mi duguje neki novac i pošto nema da vrati bio je dogovor da se na taj način ja naplatim".

Kako je deo novca trebalo da ode za pomoć u zemljotresu nastradalom Kraljevu, karte su kupovali i sindikati, a među njima i predsednik Sindikata "Srbijagasa", Veljko Milošević. On kaže da mu je organizator koncerta obećao da će novac biti vraćen do ponedeljka. Pomenuti Svetosavski koncert najverovatnije će biti održan na sajmu, a ko će nastupiti trebalo bi da bude poznato ovih dana. (D.S.)

  • veljko

    29.12.2010 07:18
    veljko.milosevic@srbijagas.com
    Novac nije vraćen, ovo je klasična prevara gde je tu Dačićeva policija
  • crnogorska i bosanska deca

    28.12.2010 06:15
    sad su glavni autonomaši
    Komentari su u duhu ona Borine ,,kako je lepo biti glup,,

    Ne volite Boru i njegove pesme zbog njegovih političkih stavova

    Pa ništa dođite na koncerte hrvatskih KANTAutora koji su devedesetih pevali ,,mrš psine preko Drine,, te ,,Jasenovac i Gradiška stara,, to je ionako sada IN i COOL u ovoj palanci

    Smešni ste i jadni istovremeno
  • Vlada

    26.12.2010 18:47
    Ja nisam tako optimista pa da nešto seirim što su ga "Novosađani oterali". Novi Sad, Amsterdam, ili Šri Lanka, barem četvrtina stanovništa su moroni koji gutaju to što Bora prosipa, a kad se pridodaju i oni što se ne slažu, al' su bolećivi na njegove stvari iz osamdesetih, napuš i dvoje Sremskih Karlovaca. Tako da se nešto baš ne ponosim stavom sugrađana, ali mi je drago što je ovaj propali roker barem ovog puta popio korpu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti