Za sada ništa od spajanja Bulevara Jovana Dučića i Veternika

Probijanje Bulevara Jovana Dučića ka ulici Dragoslava Srejovića, odnosno novo spajanje Novog naselja i Veternika, moraće da čeka jer niko nije zainteresovan da projektuje ove radove, saznaje 021.rs.
Za sada ništa od spajanja Bulevara Jovana Dučića i Veternika
Foto: 021.rs

Naime, niko se nije javio na tender Uprave za građevinsko zemljište i investicije koji je procenjen na dva miliona dinara (bez PDV-a), tako da je ova nabavka morala da bude obustavljena.

Kažimo da je prema planu predviđeno da se Bulevar Jovana Dučića produži za oko trista metara i da se sa Ulicom Dragoslava Srejovića i Veterničkom rampom spoji kružnom raskrsnicom.

U ovom delu je planirana i izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže za potrebe okolnih stambenih objekata, kao i onih koji će se na ovoj lokaciji graditi narednih godina.

  • cccc

    30.01.2018 15:20
    asvalt ???
    ne mogu da verujem da danas prigradska naselja nemaju asvalt i ulicnu rasvetu???? veternicka rampa, p.vuisica i mnoge mnoge ulice??? 21 vek?
  • NS66

    09.12.2017 11:51
    Ta ulica je široka 4m
    plus pešačke staze,kojih nema!
    Odma i Semafor izgradite!
  • Novosađanin

    09.12.2017 09:10
    Tranzit
    Šta je bilo sa obilaznicom tranzita produžetkom Bulevara vojvode Stepe? Dokle će teška vozila da voze Bulevarom Kneza Miloša neposredno pored zgrada? Da li je neko objavio kolika je buka i zagađenje na ovom bulevaru?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti