Humanitarna akcija za decu ulice u Američkom kutku

Američki kutak u saradnji sa Ekumenskom humanitarnom organizacijom, 25. decembra organizuje novogodišnji program za decu koja su uključena u njihov program "Terenski rad sa decom koja su uključena u život i/ili rad na ulici".
Tom prilikom, Američki kutak pokloniće mališanima novogodišnju predstavu, a kroz akciju "Deda Mraz velikog srca", zajedno sa građanima​​ pripremaju i novogodišnje paketiće za njih.
 
Američki kutak zbog toga poziva sve ljude velikog srca da se pridruže u ovoj akciji davanjem priloga u vidu slatkiša i školskog pribora za pripremu paketića.
 
Akcija će početi 8. decembra i trajaće sve do 22. decembra, a donacije se mogu doneti radnim danima od 9 do 20 časova u Američki kutak Novi Sad, na adresi Petra Drapšina broj 3.
 
Više informacija o akciji možete dobiti i putem mejla novisad@americancorners.rs i telefona 021/47-22-840​.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti