Nagrada novinarki Radija 021

Prvu nagradu u izboru za najboljeg mladog novinara u Novom Sadu dobila je novinarka Radija 021, Asja Francisti.

Prvu nagradu u izboru za najboljeg mladog novinara u Novom Sadu dobila je novinarka Radija 021, Asja Francisti. Ona kaže da je presrećna zbog ove nagrade, koju tradicionalno dodeljuje Novosadska novinarska škola.

"Naravno da sam srećna zbog ove nagrade, jako je lep osećaj kad vidite da vaš trud i rad nije bio uzalud, već ga je neko prepoznao kao kvalitet", kaže dobitnica.

Zvanično najbolja mlada novinarka Novog Sada navodi da su za njen uspeh, pored znanja koje je stekla studirajući žurnalistiku, presudni bili saveti iskusnijih novinara sa Radija 021.

"Mislim da je ovo nagrada i za moju radio stanicu i moje kolege, koje su mi za ovih godinu i po dana koliko radim pomagale savetima. Oni nikad nisu bili sujetni, sebični ili nestrpljivi, već su se uvek trudili da mi prenesu što više znanja", kaže Asja.

Nagrada se ove godine dodeljivala u kategoriji internet novinarstva. Drugo mesto osvojio je novinar "Dnevnika" Nemanja Vuković, a treće novinarka "Blica" Ivana Kupek. U žiriju su bili novinari Zlatomir Gajić i Nedim Sejdinović, kao i Selena Tasić iz Novosadske novinarske škole.

Ovo je treći put da laskava titula najboljeg mladog novinara pripada nekom iz redakcije 021. Prethodni laureati ove nagrade su bili i Žarko Bogosavljević i Aleksandar Vukovac, što je dokaz kontinuiranog kvaliteta novinarskog kadra naše radio stanice.

  • Matvej20Sergeev

    25.12.2011 05:11
    комментарий к топику
    только топовые модели киева - bestmodels.com.ua
  • Nikola Stepic

    03.01.2011 14:07
    Kada bi Bler Voldorf bila novinarka... :*
  • Vida Z.

    03.01.2011 08:21
    Cestitam!!!
    Sve cestitke mladoj novinarki i njenoj ekipi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.