LSV neće izaći iz vlasti zbog Maje

Liga socijaldemokrata Vojvodine neće izaći iz gradske vlasti zbog povratka Maje Gojković na novosadsku političku scenu, kaže presednik Skupštine grada, Aleksandar Jovanović.

Liga socijaldemokrata Vojvodine neće izaći iz gradske vlasti zbog povratka Maje Gojković na novosadsku političku scenu, kaže presednik Skupštine grada, Aleksandar Jovanović.

On navodi da je vlast bivše gradonačelnice ostavila Novi Sad bez prebijene pare u budžetu, pa bi kako kaže bilo politički neodgovorno da se povuku, ali zato obećava da će LSV biti garant da se taj scenario ne ponovi.

Jovanović dodaje da sukoba sa demokratama nema, već postoje samo politička razmimoilaženja, koja su normalna u koalicionoj vlasti. Prema njegovim rečima, ligaši nisu glasali za Statut grada jer se ne slažu oko nadležnosti gradonačelnika Pavličića, za koga smatraju da nije direktno izabran. Međutim, i pored činjenice da se stavovi Lige i DS-a razlikuju po mnogo pitanja, Jovanović saradnju ove dve stranke ocenjuje kao konstruktivnu i planira nastavak dobre saradnje.

Predsednik Skupštine grada kaže za Građanski da ne smatra da je moguća saradnja Demokratske stranke i odbornika radikala, i da o takvom scenariju nije ni razmišljao.

  • Buba

    01.02.2011 20:43
    oduzmi telefon da mediji ne doznaju štošta...
    LSV će sve da trpi samo da se domogne "naših novaca" i uvek po istom scenariju, ubaci direktora u neko od JP Novog Sada (a prvo sagleda perspektivu može li i koliko uzeti novca npr.najbolje preko javnih nabavki), pa smeni kadrove koji mu smetaju da odradi zadati posao, a uz to po navici oduzme im telefonske linije da ne bi štošta izneli u javnost putem medija. To je i sad uradjeno u GSP Novi Sad. I konačno se sad videlo kakav je stručnjak LSV u g.Popović Ljiljani dovodenoj na najvišu poziciju finansijske službe GSP da osnovni USLOV RADNOG MESTA NE ISPUNJAVA JER DOTIČNA NE ZNA NI DA "UPALI RAČUNAR" A KAMOLI DA RADI NJIME I DOSTAVLJA IZVEŠTAJE ELEKTRONSKIM PUTEM. No zato postoje smenjeni ljudi, sa oduzetim telefonima, kojima se naredjuje da odrade njene obaveze! Zadivljujuće LSV imate stručne kadrove pa to treba obelodaniti.
  • đoko moj

    14.01.2011 09:51
    čanak i kamenjar
    kad su prvi put bili na vlasti rekli srušiće kamenjar,a čanak sada tamo živi .I o čemu onda pričati.Sve na kolac
  • novosađanka

    04.01.2011 18:50
    Ali, međutim, ipak...
    LSV je razočarala svoje birače i simpatizere, ali i ostale građane Novog Sada.Toliko trulih kompromisa, stranačkih nagodbi i dilova za razna mesta,tj.pozicije,a sve za rad očuvanja vlasti i participaciji u njoj-odviše je! Ništa više od objašnjenja nije potrebno, jasno je i bedno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti