Preventivni pregledi danas u Domu zdravlja na Limanu i u KCV

Novosađani će danas, 25. marta moći da urade ultrazvučni pregled gornjeg abdomena u prizemlju na odeljenju RTG dijagnostike i ginekološki pregled sa PAPA testom, na prvom spratu doma zdravlja na Limanu IV.
Preventivni pregledi danas u Domu zdravlja na Limanu i u KCV
Foto: 021.rs
Pregledi se organizuju u okviru akcije "Otvorena vrata", koju organizuje Ministarstvo zdravlja.
 
Za ove preglede nije potrebna zdravstvena knjižica, te je značajno da najpre dođu oni građani koji nemaju zdravstveno osiguranje.
 
Pregledi se odvijaju od 8 do 16 časova.
 
U okviru iste akcije, preventivni pregledi održavaju se i u Kliničkom centru Vojvodine. 
 
Klinički centar Vojvodine će u Poliklinici od 8 do 16 časova organizovati ginekološke preglede i preglede mladeža, dok će se u Centru za radiologiju organizovati ultrazvučni pregledi abdomena.
 
U ustanovi takođe apeluju da se na akciju odazovu oni građani koji ove preglede nisu sprovodili u prethodnom periodu.
  • da vam kazem

    26.03.2018 07:59
    nesto
    Zasto ne napisete da treba doci u 5:00 i cekati red? Napisitci da je u 7 sati tolika guzva da nijo ne bi pomislio da je nedelja vec ponedeljak. Od tih penzionera ne mozes ni kroz "Otvorena vrata" nikad proci,stagosld da je u pitanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti