Od danas izmena saobraćaja i trasa pojedinih linija autobusa GSP-a

Režim saobraćaja i trase pojedinih linija GSP-a biće privremeno izmenjeni od danas, 7. juna, na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Futoške ulice, zbog izgradnje vrelovodne mreže.
Od danas izmena saobraćaja i trasa pojedinih linija autobusa GSP-a
Foto: 021.rs
Radovi će se izvoditi u delu od Ulice Ognjena Price, do raskrsnice sa Futoškom ulicom, do 22. juna.
 
Za vreme ovih radova zabranjuje se desno skretanje iz Bulevara oslobođenja u Futošku ulicu, odnosno iz Bulevara oslobođenja na prilazu raskrsnici sa Futoškom ulicom. U smeru od Železničke stanice prema Mostu slobode određen je obavezan smer pravo i levo, a zauzima se krajnja desna saobraćajna traka i deo srednje desne trake, u delu od Ulice Ognjena Price do raskrsnice sa Futoškom ulicom. 
 
Linije GSP-a koje saobraćaju prema Veterniku, Begeču i Futogu, odnosno linije broj 52, 53, 54, 55 i 56, za vreme trajanja radova, biće preusmerene, tako da od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Ulice Novosadskog sajma, saobraćaju Ulicom Novosadskog sajma i Hajduk Veljkovom ulicom, i dalje postojećom trasom.
 
Autobusi će tokom prve faze radova saobraćati na sledeći način:
 
Novi Sad - Veternik - Futog - Begeč 
  • Železnička stanica - Bulevar oslobođenja - Ulica Novosadskog sajma - Hajduk Veljkova ulica - Futoški put - redovna trasa.
Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća autobuska stajališta.
 
Begeč - Futog - Veternik - Novi Sad 
  • Redovna trasa kretanja.
Početak druge faze radova, kada će se ponovo menjati trase, očekuje se od 22. juna, o čemu će putnici biti naknadno obavešteni.
  • Sanja

    12.06.2018 14:04
    Nisu baš morali da izmene trasu autobusa 52,53,54,55,56 zbog toga jer saobraćaj svakako funkcioniše na tom delu. Nadam se da će brzo završiti radove.
  • MARIJA

    07.06.2018 15:56
    Usluge i lnformacije u Gsp
    Dodjete u čekaonicu autobuske stanice i pitate za red voznje tj. Kada polazi neki autobus a šalteruša na informacijama vas slaze. NELJUBAZNA DRSKA... NE ZNAMO KO JE PODRZAVA. DOKLE???E
  • persida

    07.06.2018 12:44
    Taj deo nije radjen. Radovi su bili na suprotnoj strani i cini mi se da su trajali par meseci.....Nadam se da ce ovi biti malo brzi...bar tako izgleda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti