Prevarenim kupcima prete sečenjem struje

Kupci stanova na Bulevaru Jovana Dučića, koji su nasilno morali da se usele u svoje stanove, ove nedelje bi mogli da ostanu bez struje.
Kupci stanova na Bulevaru Jovana Dučića, koji su nasilno morali da se usele u svoje stanove, ove nedelje bi mogli da ostanu bez struje. Predstavnik kupaca, Zoran Stevanović, kaže da je investitor firma MSV- Invest ing iz Kraljeva podnela zahtev Elektrovojvodini da isključi kupce sa elektromreže, iako su oni sa ovim preduzećem imaju uredno sklopljen ugovor.

"Redovno smo dobili račune i platili.  Eelektrodistribucija se navodno godinama bori protiv neredovnih platiša i bio bi apsurd da sad nas, koji redovno plaćamo struju, isključe", smatra Stevanović.

Investitor Milan Vučković je pre desetak dana podneo krivične prijave protiv kupaca koji su se uselili u svoje stanove. U međuvremenu je investitor unajmio obezbeđenje da onemogući stanare da se usele, a došlo je i do incidenata. Stevanović kaže da su pojedini stanari, zastrašeni i željni da se usele u svoje stanove, doplatili investitoru novac koji je tražio.

"Te porodice su nerado doplatile, ali eto, morali su. Investitor je učinio krivično delo jer je iste stanove ponovo prodao kupcima koji su već vlasnici tih objekata", navodi Stevanović.

Podsetimo, kupci su u novembru prošle godine protestovali zbog toga što ne dobijaju stanove koje su platili i koji im po zakonu pripadaju. Investitor Milan Vučković odbijao je da im preda stanove, dok ne reši dugovanja firme od koje je preuzeo zgrade. Međutim, investitorska firma iz Kraljeva, gde je Vučković jedan od direktora, prekinula je svaki dijalog sa kupcima, zbog čega su oni bili primorani da se na silu usele u svoje stanove.
  • nikolicvesna

    15.02.2011 21:31
    Kada ce drzava poceti da resava ove slucajeve. Kazem drzava pa u svakoj zemlji drzava je kriva ako se ovako nesto desi jel je ona omogucila ovim prevrantima sa svojim zakonima da varaju ljde, zakon koji ima je takav da oni mogu da ti uzmu pare i da pobegnu a stan koji si posteno platio coveku koji ima regularne papire za gradnju ali nema nikakve garancije jel je ova drzava smatrala da im to nije potrebno a kad kupujes kola ili frizider treba zirant a kad investitor zida zgradu i prodaje stanove vrednost milion dva evra tu drzava kaze netreba joj garncija ni od banke ni od licne imovine nego je dovoljno 250 e, za firmu i to plati drzavi a ti izvoli varaj pa ko se upca upeca e to je Tadiceva drzava i politika , sve kriminalac do kriminalca pa i ako je predsednik koji je ulicom i prevarom doso na vlast. Jos nesto bi tela da porucim ostecenim ljudima a ima nas 25.ooo da cemo dok je ova vlast i9sterati pravdu onda kad jedan ortoped bude radio svoj poso a ove stvari resavali posteni i kopetentni ljudi, jer kakve iole slisnosti ima izmdju BUTNE KOSTI I KROVA JEDNE ZGRADE, za Tadica i njegovu svitu verovatno vlike.Ajdete da se udruzimo 25.ooo ljudi neka bude i 15.ooo ispred skupstine moraju da stanu iza nas a prevarante da uhapse a ne da ih pustaju da otvaraju druga gradilista i da varaju. Organizujmo se molim vas mnogi smo na ulici.
  • MIRKO

    03.02.2011 12:57
    E moj Dusane sve je to ista 'BANDA'.Kaze narodna :"VRANA VRANI NE VADI OCI".Sete se oni naroda kad se priblize izbori.Jos nisu na vlasti,a sta ce biti kad "osvoje"vlast?Sprema se 50000 naprednjaka da 5.02.2011 ispred skupstine "ruse" vlast.Verovatno im i zbog toga treba jos 200 evra po m2.Veliki su troskovi organizacije takvih skupova,kosta to!Pa to ustvari Mikic i finansira.
  • dusan

    03.02.2011 08:15
    prevarenim kupcima prete secenjem struje
    ljudi,obratite se Tomislavu Nikolicu i Aleksandru Vucicu,jedino oni mogu da vas zastite od Predraga Mikica.Njemu policija i tuzilastvo nemogu nista tj. oni rade za njega

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti