Nalepnice s imenom Ratka Mladića u Železničkoj

Predsednik Skupštine Novog Sada Aleksandar Jovanović zatražio je danas da odmah budu uklonjene nalepnice "Bulevar Ratka Mladića", kojima su prelepljene ulične table u Železničkoj ulici u Novom Sadu.
Predsednik Skupštine Novog Sada Aleksandar Jovanović zatražio je danas da odmah budu uklonjene nalepnice "Bulevar Ratka Mladića", kojima su prelepljene ulične table u Železničkoj ulici u Novom Sadu.

Jovanović je pozvao Gradsku upravu za inspekcijske poslove da u što kraćem roku ukloni sadržaj sa tabli sa nazivima gradskih ulica i da kazni aktere koji su oštetili gradsku imovinu.

"Novo pojavljivanje natpisa sa imenom osumnjičenog za najteže i najstravičnije ratne zločine predstavlja izvrgavanje ruglu i nipodaštavanje žrtava koje su stradale tokom poslednjeg rata na prostorima bivše države", naveo je Jovanović u saopštenju za javnost.
  • sale novosadjanin

    06.02.2011 09:08
    @g
    tebi stvarno nije dobro.
    potrazi pomoc jer vidim da to ne mozes sam.
    a sto se tice ljudi iz te okoline koju pomonjes,ne secam se da sam te vidjao na spensu da im donosis pomoc ili vodis na rucak ili im pomazes da pronadju mesto za stanovanje ili im pronasao posao.
    ja sam bio tamo svaki dan.
    verovatno nisi bio zbog bolesti koja je ostavila traga.
    a porodica koju mi pominjes ne bih komentarisao niti uporedjivao sa tvojom -posto je verovatno nemas.
    da je imas oni bi ti pomogli da se izlecis od tolike mrznje i frustracije koju nosis u sebi.
    ili su i oni mozda digli ruke od tebe,pa sada sam,kao napusteno kuce lutas po ovom lepom gradu sa slikom rm u srcu.
    zao mi te !!!
  • novosađanka

    05.02.2011 22:15
    dokle
    Kakve veze ima Novi Sad sa tim čovekom? Koji je ovo put već da se po NS lepe nalepnice sa njegovim imenom, dosta više! I šta bi sa kamerama?
  • G

    05.02.2011 11:55
    @sale debil - ah da, i zaboravio sam nešto. Tebi i tvojoj porodici, NAJISKRENIJE i OD SVEG SRCA želim da vas zadesi apsolutno identična sudbina kao SRBE iz te iste okoline koju si pomenuo, PRE TIH DOGAĐAJA. Ni manje, ni više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti