Uskoro nova parkirališta za bicikliste

"Parking servis" raspisao je javnu nabavku za držača za parkiranje bicikala na nekoliko mesta u gradu.
Uskoro nova parkirališta za bicikliste
Foto: 021.rs
Prema konkursnoj dokumentaciji, na 19 lokacija u gradu bi trebalo da budu postavljena 143 držača za parkiranje bicikala. 
 
Držači će biti postavljeni na dve lokacije na Bulevaru oslobođenja, zatim na Bulevaru Evrope, Bulevaru Patrijarha Pavla, u Ulici Seljačkih buna, Šekspirovoj, Šarplaninskoj, Hajduk Veljkovoj, Kliničkom centru Vojvodine, Svetozara Miletića, Dunavskoj, Maksima Gorkog, Radoja Domanovića, na uglovima ulica Temerinske i Živojina Ćuluma, Njegoševe i Trga slobode, Laze Telečkog i Trga Koste Trifkovića, Hajduk Voljekove i braće Popović, Jevrejske i Uspenske, Janka Veselinović i Veselina Masleše. 
 
Vrednost ovog posla procenjena je na dva miliona. Prema okvirnom datumu iz Plana javnih nabavki, posao bi trebalo da bude obavljen tokom avgusta.
  • Pavle

    21.07.2018 17:46
    biciklista
    Ne pomaže mi štangla.
    Kada bi mi vlada republike Kine garantovala sankcionisanje lopova to bi mi mnogo značilo. Jer godinama unazad neguje se "industrija" otuđivanja biciklova pa su verovatno neki naviknuti da se time bave i sad ih je teško odvići.
    A dalo bi se rešiti utoliko što "prihodi" nisu naročiti (naučili Novosađani da skupe bajsove ne ostavljaju nigde) pa nema finansijske sprege sa policijom. Ima samo politička. Spada li tu pasivnost?

    Setimo se kako je Japancu naš ministar iz cuga pronašao i vratio prevoz.
  • x

    21.07.2018 11:40
    y
    2.000.000,00 / 143 = cca 14.000,00
    da nije malo puno?
  • Igor MIlovjev

    20.07.2018 16:02
    Ivanova 32
    POgledajte ispred suda drzace ma koje to odobrio? Ostre kockaste metalne gornje ploce pa niste normalni za vasu nalepnicu. Koji vam je to fusher u garazi napravio i izrezao? Dajte ljudi malo razmislit prije nego stavite ostre ploce. Dovoljno da se malo naslonis i porezes jos gore lako neko pogine sjedne na biciklo nagne se slucajno i glavom udari u ostre ivice. Odmah da to neko prijavi Parking servisu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.