Otvoreni bazeni u predviđenom roku

Uprava Spensa potpisala je ugovor sa izvođačima radova o nastavku izgradnje otvorenih bazena pored tog centra.
Uprava Spensa potpisala je ugovor sa izvođačima radova o nastavku izgradnje otvorenih bazena pored tog centra. Vršilac dužnosti direktora Spensa, Živko Popov, kaže da je rok za završetak naredne faze 35 dana.

"Radi se o povezivanju bazena sa tribinom i formiranju platoa oko bazena. U pitanju su uglavnom građevinski radovi osim dela koji se odnosi na postavljanje gromobrana", navodi Popov. Radovi u ovoj fazi koštaće oko 40 miliona dinara.

Do sada je završeno betoniranje, postavljene su cevi i bazenska tehnika. Sledeća faza obuhvatiće završne radove kao što su postavljanje električnih instalacija, popločavanje i natkrovljavanje bazena.

Kompleks će se sastojati od olimpijskog i dva pomoćna bazena gde je planirano da se održavaju međunarodna takmičenja. Ukupna vrednost radova je 130 miliona dinara, a kompleks bi trebalo da bude gotov do 1. jula. Izgradnja otvorenih bazena na Spensu započeta je pre više od dvadeset godina.

  • BranislavNS

    06.02.2011 19:55
    brčkanje
    U jednu ruku drago mi je što bi bazeni trebali da se završe,odmah je grad bogatiji.Ali ide teška godina,sa puno krize,tako da je moguće da nbazen bude nerentabilan u narednom periodu do oporavka zemlje i izlaska iz krize.
    Ukoliko bi uskoro moglo da se održi neko međunarodno takmičenje,onda skidam kapu i podržavam napore.

    Samo još jedno,upravi spensa da ne gura pare u džep.
  • Dr Petrović

    05.02.2011 06:13
    Veliki lopovi sitnih duša
    Grade odavno sagrađeni bazen, na koji treba polepiti pločice, postaviti pumpe i filtere i ostaviti da pokoji privatnik stavi trafičice sa ribicama i sokićima, o svom trošku.
    Pa koga oni ( gradski oci i nemajke ) lažu? Pa zar nas toliko nedostojno lažu i misle da im verujemo? To su lopovi fino upakovani u svoje kravate i nabudžene nezaslužene diplome, sa tako malim "d", da jedva u jedan piksel stanu. Ljigavi orimači koji traće novac naše dece.
    Za njih su štraftasta fina odela i lopate i motike, da kopaju kanale za drenažu Novog Sada, koje su zatrpali pri hiperizgradnji, danešto korisno rade. Ako i to ne za*eru.
  • 05.02.2011 03:52
    Sta ce vam bazen kad nemamo ni posteno grejanje, ni puteve ni dovoljan broj policajaca. Posto kriminal u gradu cveta mogli bi da se pozabavite sa nasom bezbednoscu pa kada to resite gradite i spa centre.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti