Direktor Toplane objavio imovinu

Direktor "Novosadske toplane" Vladimir Jelić objavio je svoje imovinsko stanje i pozvao sve rukovodioce ustanova i organizacija koje se finansiraju iz budžeta da to učine, saopštilo je to preduzeće.

Direktor "Novosadske toplane" Vladimir Jelić objavio je svoje imovinsko stanje i pozvao sve rukovodioce ustanova i organizacija koje se finansiraju iz budžeta da to učine, saopštilo je to preduzeće.

U izveštaju o prihodima i imovini, podnetom Agenciji za borbu protiv korupcije, Jelić je naveo da za upravljanje "Novosadskom toplanom" prima mesečnu platu od 99.000 dinara, kao i da nije vlasnik nepokretnosti niti pokretnih stvari koje podležu registraciji, poput automobila. Na bankovnom računu ima oko 4.200 evra ušteđevine i poseduje akcije preduzeća koja su na berzanskom tržištu, a čija je nominalna vrednost oko 480.000 dinara, precizira se u saopštenju.

Navodeći da građani treba da znaju čime funkcioneri privatno raspolažu kad stupaju na dužnost, Jelić je naveo da rukovodioci ustanova čiji su osnivači grad ili država, a koje se finansiraju iz budžeta - novcem građana, moraju da objave svoju imovinu "i tu nema prostora za zaštitu privatnosti".

  • hahaha

    13.01.2012 14:47
    hahaha
    hahahah

    i neko ce u to da poveruje?!
  • jednorog

    07.02.2011 18:23
    tri bambija za gigija :)
    e, nek si im reko!
  • Gigi

    07.02.2011 17:19
    Kakav je ovo narod?
    Boze kakvisu to komentari? Ovom narodu nista nije sveto pa ni deca. Ovde nije tema niciji privatni zivot i trebate da se stidite sto gurate nos tamo gde mu nije mesto. Bolje pogledajte sebe i dokle ste vi stigli u svom privatnom zivotu. A najinteresantnije je to sto oni koji misle da najvise znaju o drugima su po pravilu anonimusi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti