Četvorka ne saobraća do 5. septembra zbog radova u centru, trase menjaju i druge linije GSP-a

Režim saobraćaja kao i trase pojedinih autobuskih linija GSP-a biće privremeno izmenjeni od danas, 8. avgusta zbog rekonstrukcije vrelovoda u bloku ulica Modene, Žarka Zrenjanina, Stražilovske i Maksima Gorkog.
Četvorka ne saobraća do 5. septembra zbog radova u centru, trase menjaju i druge linije GSP-a
Foto: 021.rs
Saobraćaj će do 19. avgusta biti zabranjen u Ulici Žarka Zrenjanina, od Bulevara Mihajla Pupina do Ulice Miroslava Antića.
 
Takođe, saobraćaj će biti zabranjen i u Stražilovskoj ulici, od Ulice Miroslava Antića do Ulice Maksima Gorkog, ali do 5. septembra.
 
Autobuske linije 1, 4, 8, 9, 9a, 12, 18a, 18b, 60, 61, 62, 64 i 69 takođe će privremeno promeniti trase kretanja i to do 5. septembra, a prema sledećem rasporedu:
 
Linija 1 i 8 
 
Smer ka Limanu: Od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi saobraćaju pravo Bulevarom Mihajla Pupina, skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Kej žrtava racije, desno na Bulevar cara Lazara, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u Narodnog fronta  i desno u Fruškogorsku ulicu do okretnice Štrand.
 
Smer od Limana: Od raskrsnice ulica Fruškogorske i Narodnog fronta autobusi skreću levo u Narodnog fronta, desno na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar cara Lazara, levo na Kej žrtava racije, pravo Beogradskim kejom, levo na Trg Neznanog junaka, desno na Bulevar Mihajla Pupina do raskrsnice sa Ulicom Žarka Zrenjanina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Linija 4
 
Autobusi na ovoj liniji ponovo neće saobraćati za vreme radova.
 
Linije 9 i 9A
 
Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, desno Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Smer sa Novog naselja: Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice autobusi nastavljaju pravo Bulevarom cara Lazara, levo na Kej žrtava racije, pravo Beogradskim kejom, levo na Trg Neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Linija 12 
 
Smer iz centra: Od raskrsnice ulica Uspenske i Jevrejske autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja do raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Smer sa Telepa: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Ulice Maksima Gorkog autobusi saobraćaju Bulevarom oslobođenja, skreću desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku do okretnice u Šafarikovoj ulici.
 
Linija 18 
 
Smer: Novo naselje-Detelinara-Liman-Novo naselje: Od raskrsnice Uspenske i Jevrejske ulice autobusi saobraćaju desno u Jevrejsku ulicu, levo na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. 
 
Smer: Novo naselje-Liman-Detelinara-Novo naselje: Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja autobusi skreću levo na Bulevar oslobođenja, desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku ulicu do Šafarikove i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. 
 
Linije 60, 61, 62, 64 i 69
 
Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar Mihajla Pupina do Ulice Žarka Zrenjanina i i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Smer iz mesta: Od raskrsnice Bulevar Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi saobraćaju pravo Bulevarom Mihajla Pupina, levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Autobusi na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koristiće postojeća stajališta drugih linija. Autobusi na linijama 1, 8 i 9 pored postojećih stajališta drugih linija koristiće privremena stajališta na Bulevaru cara Lazara - ispred Tehnološkog fakulteta.
 
Inače, vozila su od jutros ponovo mogla da prođu raskrsnicom kod Banovine, jer su pet dana pre najavljenog roka završeni radovi na zameni vrelovodnih cevi u delu Bulevara Mihajla Pupina i ulice Žarka Zrenjanina.
  • Tokmak

    07.08.2018 19:56
    Izolacija Limana
    Ne vidim razlog zašto prestaje sa radom samo četvorka. Imam utisak da je to namerno učinjeno da se kazne Limanci zato što su masovno ustali protiv izgradnje garaža na području Limana.
  • Bob Rock

    07.08.2018 15:14
    @Za upućenije
    Pošto se ne pominje ovaj put šestica, a ni trojka, pretpostavljam da će Bulevarom Mihajla Pupina moći da se ide pravo od centra prema Varadinskom mostu.
  • ...

    07.08.2018 14:31
    ...
    A kako skolarci koji putuju iz okoline da dodju do skole,a i uopste do centra?
    Boze sacuvaj, nabijem ja celu gradsku vlast,boli njih uvo oni se voze pod rotacijama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti